Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alek przykro mi bardzo, że nie udało Ci się wygrać
Nie rozumiem dlaczego piszesz, że teraz będziesz dla nas nikim Zapamiętaj sobie każdy z nas jest... aż człowiekiem i tego się trzymaj
Więcej wiary w siebie Alku i dużo, dużo zdrowia i cierpliwości
Myślę ,że Alek ma ""doła "" i stąd ten ton jego wypowiedzi . Trzeba iść do przodu i próbować jeszcze raz . Dziś wygląda tak kiepsko wszystko jutro będzie tylko lepiej.
Dodam ,że nie Tobie jednemu się nie udało takich jest więcej .
Podpowiedzcie mi proszę. Jadę po raz pierwszy z ZUS-u. Czy L-4 dostanę na miejscu zaraz po przyjeżdzie? Zwolnienie lekarskie musi być dostarczone w ciągu 3 dni do zakładu pracy.
Hana dostaniesz w dniu wyjazdu- wypisu .
Wcześniej poproś o zaświadczenie w jakim terminie przebywasz na rehabilitacji i wyślij pocztą lub faksem jeśli taki jest w sanatorium , ewentualnie możesz zeskanować i wysłać mailem .
margot pisze:Hana dostaniesz w dniu wyjazdu- wypisu .
Wcześniej poproś o zaświadczenie w jakim terminie przebywasz na rehabilitacji i wyślij pocztą lub faksem jeśli taki jest w sanatorium , ewentualnie możesz zeskanować i wysłać mailem .
Hana wystarczy, że pokażesz skierowanie do sanatorium w zakładzie pracy i powiesz, że będziesz miała L-4. Ja robię tak zawsze. Należy ci się 2 dni zwolnienia poza terminem pobytu . Możesz je wykorzystać oba na powrót z sanatorium Lub dzień przed a dojazd i drugi na powrót. Nie musisz teg wykorzystywać ale masz do tego prawo. Powodzenia.
Alek mam nadzieje ze jeszcze tu zagladasz.Sztani ma racje , nie jestes sam ja teez walcze z ZUS-em w sadzie .Po13 latach mnie uzdrowili.Biegli (6-ciu madrych), tylu wyznaczyl sad.Na dzien dzisiejszy mam opinie 4 wg. ktorych jestem zdolna do pracy, inaczej oni pisza ze nie jestem dlugotrwale niezdolna do pracy.Alek jestes pelnowartosciowym czlowiekiem nie daj sie wkrecic w ten bezduszny system .Oni sie chwala ze mamy mniej recistow, takie wytyczne.Mnie miesiac temu biegly onkolog napisal ze jestem calkowicie zdrowa.Moj lekarz onkolog musial poddac mnie bardzo skaplikowanym badaniom bo bylo pod. wznowy choroby Przez 2 tyg . kichalam ze strachu. dzisiaj dowiedzialam sie ze jest ok.Bieglego onkologa zglosze aby ogloszono go swietym- wizjoner, ktory nawet mnie nie badajac stwierdzil ze jestem zdrowa. W instytucie prze 7 dni , po wykonani dziesiatek badan , caly sztab ludzi stwierdzil ze jest spoko, ale i tak za pol roku nastepne badania.Chlopie glowa do gory i walc od nowa
jan19557 pisze:Hana wystarczy, że pokażesz skierowanie do sanatorium w zakładzie pracy i powiesz, że będziesz miała L-4. Ja robię tak zawsze. Należy ci się 2 dni zwolnienia poza terminem pobytu . Możesz je wykorzystać oba na powrót z sanatorium Lub dzień przed a dojazd i drugi na powrót. Nie musisz teg wykorzystywać ale masz do tego prawo. Powodzenia.
Czy dobrze zrozumiałam ? moge dostać L4 na 24 dni plus dwa dni -razem 26 dni ?