ale też i reflektuję - jak dalece dyskurs odbiegł od założeń początkowych...
smutno mi Boże czy ?
samo życie ....
...

ja chyba za twardo stapam bo nic z tego nie rozumiemjacky6 pisze:obserwuję przekomarzanie się...
ale też i reflektuję - jak dalece dyskurs odbiegł od założeń początkowych...
smutno mi Boże czy ?
samo życie ....
...
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
![]()

A co, traktorkiem chcesz pokosic.Fajny taki traktorek tylko troszke kosztuje, ai na moje arboretum to tylko spalinowka i chlop jak dabJacek1964 pisze:no chyba ze maja tam trawke.....

troszke dluga ta ryposta ale generalnie sluszna......wiesniaczkaela pisze:Bo my nie poeci .Ja tez nic nie lape.Moze tak po niebieskiej.A, Ci szacowni to tak w przenosni .Chodzi o to ze nie trzeba byc nacpanym durniem zeby sie dobrze bawic.Poeci zapraszamy do kacika poetow , bo my na temat tak pitolmy po niebieskiej tabletce![]()
![]()
![]()
![]()

7 arow. ale piwko w sojaczku..........wiesniaczkaela pisze:A co, traktorkiem chcesz pokosic.Fajny taki traktorek tylko troszke kosztuje, ai na moje arboretum to tylko spalinowka i chlop jak dabJacek1964 pisze:no chyba ze maja tam trawke.....![]()
![]()
![]()
![]()

Klasa 1-3.Czytanie ze zrozumieniem.To juz sie nie zalapiemy , nie te roczniki.Trza nam ipjacky6 pisze:wystarczy przeczytać...
ze zrozumieniem ...
![]()

dzisiaj egazamin dla gimnazjalistow chyba byl ale ja juz jeste chyba za glupi na ten egzaminjacky6 pisze:wystarczy przeczytać...
ze zrozumieniem ...
![]()