Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
witam wszystkich
jadę pierwszy raz w życiu do sanatorium.Po pierwsze jadę sama samochodem , nie bardzo wiem czy nie lepiej pociągiem , czy na miejscu jest parking ,czy dostanę dobry pokój i jak to wszystko się odbywa błagam o pomoc
A do jakiego sanatorium jedziesz i z jakiego miejsca.Kołobrzeg ma dość dobre połączenia pkp i pks.
W wielu sanatoriach płaci się za parking.Ale masz ten luksus ,że zabierasz więcej rzeczy i nie musisz prać.No i kiedy startujesz,może jeszcze znajdziesz kogoś na forum by jechać razem.
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu.
witam
mam turnus do verano001 od 20 lutego do 13 marca , jak to zrobić żeby kogoś zabrać ze sobą nie ukrywam że będzie raźniej ,a jadę z warszawy.Bardzo Cię proszę o napisanie mi jak to się odbywa, czyli przyjeżdżam , proszę o pokój i co dalej, czy żeby dostać lepszy pokój trzeba dać tej pani w recepcji jakąś bombonierkę itp.
Witam Lara. Wejdz na stronę [do działu] Wyjezdzam do sanatorium planuję wyjazd do sanatorium i napisz gdzie , kiedy i z kąt jedziesz i ile osób możesz zabrać ,może znajdą się chętni. Po przyjezdzie idziesz do recepcji a tam Ci powiedzą co dalej. Może znajdą się osoby które były w tym ośrodku i udzielą ci pomocnych rad. Każdy kiedyś jedzie pierwszy raz. pozdrawiam.
gorkaa pisze:magicjunior , jeżeli jedziesz samochodem to na posesji koscioła znajdującego się obok sanatorium Etna- Weneda można tanio zaparkować samochód
Lara, ale od Werano do parkingu o którym pisałam jest bardzo daleko. Ten parking to dla osób z Posejdonu, MSWIA, Etny Wenedy. Obok Werano można postawić samochód na ulicy. Parking z tego co pamiętam był na przeciwko Sanu ( wejscia głównego) o ile się coś nie zmieniło.