Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Po zeszłorocznych pobytach ( styczeń - Lądek , grudzień - Świeradów) przyszedl czas na kolejne sanatorium. ..
Wniosek złożony, tym razem mój lekarz blysnal inwencja i w rubryce kierunek wpisał : nadmorski...
Numer nadany i czekam na ocene lekarza balneologa ( baletologa ?)
krzycholu pisze:Po zeszłorocznych pobytach ( styczeń - Lądek , grudzień - Świeradów) przyszedl czas na kolejne sanatorium. ..
Wniosek złożony, tym razem mój lekarz blysnal inwencja i w rubryce kierunek wpisał : nadmorski...
Numer nadany i czekam na ocene lekarza balneologa ( baletologa ?)
Sory admin. ale musze.JADE,JADE,Jade.Kochani serdeczne dzieki za slowa otuchy, bardzo mi pomogliscie .Wygralam z tym su-kotem nastepna runde, pokonalam gada ,jade, jade. Bede dalej kibicowala .
Sewelka pisze:Elu, to cudne wieści
Po takim newsie to nawet Leśnik Ci nie straszny
Najlepszego życzę
Teraz to mi juz nic nie straszne.Forumusie i admin przepraszam ze tak nie na temat .Skoro dzielilam sie problemem to i radoscia ch ce sie podzielic.To moje pitu, pitu bylo odskocznia.Teraz to ja moge nawet pod namiot.Z moim onko. dopiera mam sie spotkac za rok.Wygralam, wygralamTaka ze mnie niezdarta baba.Swiat jest piekny ,cieszmy sie nim.Jeszcze raz serdeczne dzieki za cieple slowa na forum i PW.Takie wsparcie cenniejsze od platyny
I do mnie szczęście się uśmiechnęło - Kołobrzeg, Perła Bałtyku na przełomie lipca i sierpnia. Yessssssssssss ! Powodzenia w losowaniu dla pozostałych oczekujących. Skojarzył mi się film "Wyspa" i to pamiętne losowanie
Super termin i piękne uzdrowisko Gratulacje Robeo myślę, że podzielisz się z nami po powrocie swoimi pięknymi fotografiami Udanego wypoczynku i skutecznej rehabilitacji