Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wielkopolska sobota dziś od rana słonecznie bez chmurnie temperatura 9C ciśnienie 1011 hpa biometr korzystny
to też meteropaci będą mieć dobre pogodowe samopoczucie przesyłam słoneczko tam gdzie go nie ma
Słonecznie,ciepło.....jest cudnie.....aż żal mi na moją podwarszawską wieś wracać.No ale cóż,trzeba,walizki do Ciechocinka same się nie spakują.....a szkoda