Ptaszyna nie świętowałem bo nie mam sekretarkiptaszyna pisze:jurand40 rozumiem że wczoraj świętowałeś...
Czy wiecie że...
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Re: Czy wiecie że...
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Czyżby kolejny adwokat z urzęduCermit pisze:Wujek "dobra rada"? ...adamadi pisze: ... Radzę korzystać z korektora ortograficznego .....![]()
czy ... kolejny "Miodek" na Forum?![]()
Tylko dlaczego nie "czepia" sie wszystkich co robią błedy
Tereniu przestań się przejmować takimi "naprawiaczami" wszystkiego i wszystkich.
Stosuje wielkie litery kiedy nie ma takiej potrzeby -potrafi pisać cały tekst "krzycząc" .Bywa że przestawia litery -do tego stopnia, że nie potrafię się domyśleć o co chodzi- wyrazy i wiele innych "przekształceń " wykonuje pisząc treść tekstu czasem na całą stronę.To jest dopiero utrudnienie dla odbiorcy.
Tłumaczyłam ,prosiłam ,ale bez efektu.Ona po prostu pisze na "czas"
Wiem że jest to denerwujące ,ale Ona taka już jest i się nie zmieni.Nie pracuje , ale ciągle nie ma czasu na nic.
Potrafi pisać z kilkoma osobami w jednym czasie dlatego-efekty są jakie są.Choć nie jest to regułą.
Dlatego wiem że nie zawsze ,wszystkim udaje się pisac tak jakby chcieli inni.Trzeba uzbroić się w cierpliwość ,albo nie zauważać
Ważne że są chęci.
-
forumowicz
adamadi masz racje nie zrozumiałem.adamadi pisze:Widzę że nie zrozumiałeś
![]()
NIE CZEPIAM SIĘ .....Chciałem pomóc...
A swoją drogą tolerowanie takich zachowań to brak szacunkudla osoby piszącej jak i samego siebie
Tolerowanie jakich zachowań masz na myśli? Co ma szacunek do siebie czy innych do pisowni?
Chcesz pomoc to jest tu mnóstwo osób potrzebujących pomocy. Piszą takie "ortografy", że czasem nawet domyślic się trudno o co chodzi.
Może zechcesz pomóc i swoje pomysły podsuniesz także innym tu piszącym. Bedzie wtedy miło, przyjemnie i ... z szacunkiem.
-
forumowicz
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
forumowicz