Czy wiecie że...
- adamadi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 13:27
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Czy wiecie że...
Na koniec:Cermit pisze:adamadi masz racje nie zrozumiałem.adamadi pisze:Widzę że nie zrozumiałeś
![]()
NIE CZEPIAM SIĘ .....Chciałem pomóc...
A swoją drogą tolerowanie takich zachowań to brak szacunkudla osoby piszącej jak i samego siebie
Tolerowanie jakich zachowań masz na myśli? Co ma szacunek do siebie czy innych do pisowni?
Chcesz pomoc to jest tu mnóstwo osób potrzebujących pomocy. Piszą takie "ortografy", że czasem nawet domyślic się trudno o co chodzi.
Może zechcesz pomóc i swoje pomysły podsuniesz także innym tu piszącym. Bedzie wtedy miło, przyjemnie i ... z szacunkiem.
Mam wrażenie że myślisz że to jakieś personalne zachowanie
by go nie napisał moja reakcja była by identyczna.....chęć zwrócenia uwagi i chęć pomocy...tylko tyle.
Nie czytam tego forum sam i myślę że pisanie "nieuzasadnione" z błędami i niezrozumiale to właśnie brak szacunku dla czytających
Tobie też podsunę pomysł tak żeby było miło i przyjemnie
-
forumowicz
kruszynka pisze:Ale problemy macie o ranyJa też czasami robię błąd ort w pisowni
![]()
i nie dciskam klawisika
i nie mam ogonka tam gdzie powinien byc
Kruszynko i Andrzeju to nie problem, że zwracamy uwage na drobiazgi czy drobnostki.andrzej1955 pisze:....kruszycie kopie o drobnostki
Problem w tym, że co niektórzy czepiaja sie wciąz tych samych osób, a inni "sadzą byki" wciaż i tych się omija. Dlaczego?
I tego się trzymajmy.andrzej1955 pisze:ale nie bądźmy tacy drobiazgowi
-
forumowicz
jurand40 Ty wiesz, że adwokat (i nie wazne czy z aplikacjami) ze mnie skuteczny. Przekonaleś sie już o tym.jurand40 pisze:Czyżby kolejny adwokat z urzęduz aplikacjami czy bez
![]()
![]()
![]()
A Ty co -jesteś adwokatem dla adamadi? Może mi wyjasnisz co Cie tak obeszlo w moim komentarzu do jego postu.
Pchasz sie miedzy "wódkę, a zakąske" tylko po co? Chyba, że ... i Ty wiesz o co chodzi
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
I tego się trzymajmy.
Cermit zacznij od siebie
-
forumowicz
Nie ma takiej potrzeby.
Więcej życzliwości i świat będzie spokojniejszy i pachnacy ....wiosną
Ps i znów te ogonki nie będę poprawiała ,nie chce mi się
-
forumowicz
Czasem brak mi juz siły by stukać w te klawisze, a nie zawsze jest czas (i cheć) na korektor.
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Przykro mi Kruszynko ale nie umiem pomóc-u mnie wszystkie ustawienia robi młodzież,może ktoś z Naszej Braci Forumowej Ci podpowie,Pozdrawiamkruszynka pisze:A u mnie podkreślał na czerwono a teraz nie ?czemu ? gdzie mam poprawic nic nie zmieniałam w ustawieniach
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
Cermit może więc czas dac sobie spokój i przejsc na emeryturę razem ze sprzętem oczywiścieCermit pisze:adamadi wiem, że uciekają, ale to wina mojego sprzetu.![]()
![]()
Czasem brak mi juz siły by stukać w te klawisze, a nie zawsze jest czas (i cheć) na korektor.
-
forumowicz