Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ibizko gratulacje
Iwonicz to moje marzenie,może się spełni za rok
Mój numerek na dziś 6489.
Serdecznie pozdrawiam kolejkowiczów
A Tym wszystkim wyjeżdżającym wspaniałego wypoczynku i super zabiegów.
Bunia
Sisi,Emi, Iza trzymam za Was kciuki abyście dostały chociaż w przybliżeniu to czego oczekujecie. Ja chciałam albo góry albo morze ,byle nie niziny. Więc nie mogę narzekać, Jadę 3 czerwca więc i pora roku marzenie. Dzięki za gratulacje. Nie wiem jak w Ziemowicie jest ale kto w czerwcu będzie siedział w hotelu?
Czyli wnioskuję, że w Wielkopolsce rozpoczęli dzielić czerwiec. Tak, to jest chociaż dobra wiadomość. Ja z pewnością dostanę przełom czerwca i lipca, czyli zgodnie z planem.