Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kruszynka1958 pisze:Margot niech kobieta nie płacze...niech kocha ...niech tęskni niech daje samą siebie taką jaka jest ,po prostu.
Kruszynko uwierz mi miałam przyjemność - zaszczyt słuchać tego na żywo w Piwnicy Pod Baranami - przychodzą zupełnie inne refleksje ......myśli ..podejście do całokształtu ......
Kobieta - Tamara ma jeszcze wiele innych wspaniałych ballad .............
Tyle wpisów, tak dużo rozważań a Kruszynka jeszcze nie wie, że mężczyzn nie trzeba rozumieć. My Was przyjmujemy
takie jakie jesteście. Czasem oczekujemy tego też od Was Kruszynko .
Dzi my Was też chcemy takimi jakimi jestescie tylko się nas boicie ..a że chcemy zapachu dobrych perfum ,fajnego gustownego swetra lub marynarki to przeciez takie oczywiste
Kruszynko. To nie strach, że Panie oczekują od nas cokolwiek. Jesteśmy jak Wy po prostu różni. Wybierajcie proszę
takich jacy Wam odpowiadają. By później z cudaka nie próbować robić dżentelmena czy jak go tam chcecie postrzegać,
czy nazywać .
Zauważyłaś tu na forum jak i w życiu, że panowie są bardziej wstrzemięźliwi w wyrażaniu swoich oczekiwań,
Przed chwilą - w samo południe sprowokowałaś mnie do zabrania głosu....narzekaniem na nas .