Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie zawsze będąc w szpitalu dostaje się przydział do szpitala uzdrowiskowego czego ja jestem dowodem. Byłam w szpitalu miałam operację a dostałam zwykłe sanatorium. Dzwoniłam do swojego NFZ i pani odpowiedziała , że nie każdy pobyt w szpitalu kwalifikują na leczenie szpitalne (zmieniły się przepisy).
Witam serdecznie wszystkich kuracjuszy.Od dłuższego czasu obserwuje wszystkie wypowiedzi i jestem bardzo zszokowana takimi wysokimi numerkami.Ja jestem z lubelskiego NFZ składałam wniosek w styczniu 2012 i dostałam numer 24000 w tej chwili po roku mam już 3600
OLA45 pisze:Witam serdecznie wszystkich kuracjuszy.Od dłuższego czasu obserwuje wszystkie wypowiedzi i jestem bardzo zszokowana takimi wysokimi numerkami.Ja jestem z lubelskiego NFZ składałam wniosek w styczniu 2012 i dostałam numer 24000 w tej chwili po roku mam już 3600
Witam! Widocznie sami zdrowi mieszkają w tych okolicach,Ja składałam w marcu 2011 i miałam nr 73000 teraz prawie po 2 latach mam nr 4400.Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
Witaj Yoko91Jestem ciekawa jakie nr dostają teraz skierowania,nikt się nie odzywa jak już dostanie wyjazd to taki szczęśliwy,bo niewiem w ile czasu się czeka od skierowania do wyjazdu.Pozdrawiam
Jasmino, przy poprzednich wyjazdach czekałam ok 4 tygodni i wyjazd. Koleżanka otrzymała informacje na 2 miesiące przed wyjazdem, jedzie do Polanicy - Wielka Pieniawa,
szkoda że nie jadę z nią. Cóż, poczekamy jeszcze trochę. Pozdrowienia.
Hej dziewczyny --ja już mam 11687 to jest na dzień sprzed weekendu -piątek. Czekam pełne 20 miesięcy.Yoko 91 i Jasmina jesteście daleko przede mną.Pozdrawiam