Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Stegna przywitała mnie piękną pogodą .Dziś od rana świeci słońce .Pokój od strony wschodniej ,promyki śmiało zaglądają do okien . zapowiada się super dzień.Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów ,miłego spokojnego i słonecznego dnia
A ja w zeszłym roku też tak zaczynałam turnus i miałam piękną pogodę ....tylko to był Inowrocław ..A dziś i u mnie piękny ranek ...słoneczko świeci super ...Pięknej niedzieli życzę ...