Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No bo podobno Nałęczów to od problemów z serduszkiem. Może Amorek mnie trafi....,nie będę się bronić. No ale Wy dziewczyny jedziecie do Polańczyka i Horyńca..., a ja miałem nadzieję...
Oj , musisz sam to odczuć - tego się nie da opisać , a tak na marginesie to zawsze podawałam tylko kubeczek i dzięki Bogu ......... , ale niektórzy pamiętają to nawet po 20 latach .......................
Mix-iu jeśli będziesz w Dzień Kobiet to koniecznie musisz zrobić zapas rajstop i umówić się w kwiaciarni na dostawę goździków bądź tulipanów - to zrobi furrorę na Paniach - ach gdzie te czasy