Co zabrać do sanatorium

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: Co zabrać do sanatorium

Post autor: stokrotka »

jan19557 pisze:Mnie na spakowanie wystarczy godzinka a może i mniej. Po co tracić całe popołudnie? :lol: :lol: :lol:
Wierzę na 100% -znam osobę ,która tak jak Ty -- godzinka ! buch to co pod ręką w szafie leży, plus obuwie -przybory do golenia i w drogę .My...wiadomo nie faceci ,więc trochę czasu na zastanowienie potrzebujemy :lol:
Ale nie jest tak źle. Moja koleżanka pakuje się tydzień wcześniej -układa na tapczanie ,dopasowuje co z czym ( dobrze że nie ma Jej na forum-bo by mi sie dostało :lol: ) potem się zastanawia ...może coś zabrać ? może dołożyć ? i tak dzień po dniu .W końcu i tak czegoś zapomni .Aaaaaa ! do tego robi sobie listę co zabrać.Tylko po co ta lista skoro i tak zawsze czegoś zapomni .Więc lepiej w jedno popołudnie ;)
Faceci mają lepiej bo.... co dnia chodzą w spodniach ,więc tylko o tym pamiętają :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Andrzej-B
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 maja 2014 18:33
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Andrzej-B »

Oj stokrotko mylisz się że faceci pamiętają tylko o spodniach ,ale potrzebują mniej czasu na spakowanie to fakt
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: gosiaczek63 »

Oj, nie była bym tego taka pewna,że potrzebują mniej czasu :D Parę razy pomagałam mężowi pakować walizkę :D ale chociaż miałam nie złą pompę patrząc jak mu to wychodzi :lol: :lol: :lol: :lol: no i kończyło się,no pomóż :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Ramona2 »

A ja swojemu mężowi zawsze pakowałam walizkę, ponieważ uważał, że zrobię to lepiej i nie zapomnę o żadnej rzeczy którą powinien zabrać.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Stokrotka nie myśl sobie , że mam bałagan w walizce. Wszystko jest z rozmysłem ułożone. Ja zabieram to co lubię, co jest praktyczne i może się przydać. Kompozycja stroju to rzecz względna. Będę wyglądał elegancko albo ekstrawagancko. Tak i tak będzie OK. Jak nie jedni to drudzy mnie pochwalą.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Janku ! nie miałam na myśli że pakując sie szybko jest bałagan w torbie.Sorry że tak to odebrałeś. Piszesz że zabierasz rzeczy praktyczne - skąd to znam.Do strojów ekstrawaganckich raczej się nie przymierzam :o
Ale takie które nie wymagają prasowania jak najbardziej :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie przepraszaj bo nie masz za co. W stroju ekstrawaganckim na pewno zwrócisz na siebie uwagę innych kobiet. O to wam chyba chodzi?
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No co Ty ? takie stroje dla" odważnych" zostawiam .Nie lubię wyróżniać się z otoczenia :roll: a zresztą miało być ...co zabrać -więc zabieramy i wyjeżdżamy.Tylko muszę jeszcze poczekać 2,5 msc. a wtedy w drogę -kierunek sanatorium :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Będziemy w tym samym czasie tylko na przeciwnych biegunach.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

jan19557 pisze:Będziemy w tym samym czasie tylko na przeciwnych biegunach.
:) ;)
ODPOWIEDZ