chwalaSelene pisze:Dla miłośników muzykoterapii w Kołobrzegu postaram się wymienić lokale w których można się "zakręcić" przy muzyce "na żywo"![]()
... Zatem moi drodzy jest w czym wybierać
Najlepsze potańcówki w Kołobrzegu
-
forumowicz
Re: Najlepsze potańcówki w Kołobrzegu
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
-
forumowicz
-
forumowicz
Nie chcę wymieniać z nickow, ale czytajac Wasze posty odnoszę wrażenie, że nalezycie do "kołobrzeskich wyjadaczy".
Chyba, że te eskapady po dancingach, klubach i kołobrzeskich lokalach to jeden wielki pic i przechwałki?
W jakim lokalu w Kołobrzegu, grają muzykę taneczną, dancingową (nie disco polo) na "żywo" tzn. gra zespól lub
muzyk mający sprzet co najmniej taki jak "Łysy" w "Artystycznej"?
Pytanie chyba nie należy do trudnych szczególnie dla znawców i bywalców kołobrzeskich lokali.
Moja prośba wynika z tego, ze mój pobyt w Kołobrzegu będzie krótki i szkoda mi czasu na szukanie tego co lubię.
Z góry dziekuję za okazaną pomoc (mam nadzieję, że taka będzie bo wyjazd już za dni paręnaście)
-
forumowicz
Cermit pisze:Moja prośba
Jak mówi stare przyslowie pszczół "umiesz liczyc - to licz na siebie'
Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich forumowiczów, a szczególnie bywajacych w ....
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 76 razy
W kwestii imprez tanecznych w Kołobrzegu nie mam zbyt wiele do powiedzenia,bo generalnie z tym miejscem nie przepadam i dość dawno temu byłam na kuracji (trzy lata to przepaść czasowa
-
forumowicz
Felice pytasz po co tyle żołci?
Przeczytaj moje posty te powyzej - "przeczytaj" ten ogrom opisów tych co odpowiedzieli na moje prosby,
tych co "zdobywają" za kazdym razem kołobrzeskie parkiety.
Jade na kilka dni i nie mam czsu i ochoty biegać, jak pies spuszczony ze smyczy, za miejscem gdzie można troche spokojnie
potanczyć, oczywiscie nie w rytmach opisanych przez Ciebie. Chodzilo mi o zwykly dancing z taką tez muzyką.
Czyli troche standardu muzycznego, a nie "potupajka".
dzieki za odp.
- klaraklara
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 mar 2013 20:09
i tu grupa wiekowa jest bardzo różna i każdy chce cos dla siebie na potańcówkach nie gra profesjonalny okrzyczany zespół muzyczny nie obrazajac nikogo, ale myślę że cos znajdziesz dla siebie, a przymrużywszy oczy na pewno będziesz na dancingu .Dobrze bawiłam sie w Bałtyku. Powodzenia i dobrej zabawy.
-
forumowicz
Nigdy nie bylem w Kołobrzegu.
klaraklara przywracasz wiarę w ludzi.
- klaraklara
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 mar 2013 20:09