Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Już niedługo sama się przekonasz
Po 10 min byłam miło "wytrzepana" przez wodę,a kiedyś byłam ok.20 min no i.....miękkie nóżki Ale było warto
im słabsza kondycja tym mocniej to się odbiera,Ty pływasz więc po prostu będzie rozkosznie
Perełki są łagodniejsze.
Zazdraszczam i ewusiam
Słoneczko o jakości tego typu kąpieli najmniej decyduje rodzaj wanny,najważniejszą rolę odgrywa ciśnienie pod którym są wypuszczane bąbelki.Pamiętam stare wanny z rurkami i matami w Lądku....lepszych perełek niż tamte nie miałam nigdy więcej .....no chyba że robione przez koleżankę rehabilitantkę
Felice pamiętam te stare wanny z miedzianymi rurkami ,mało co zapamiętałam z tamtego pobytu w Lądku ,to było .....wieeeele lat temu,ale te duże pokoje kąpielowe i te wanny owszem. W Ciechocinku Ci powiem co jeszcze zapamiętałam
Słoneczko nie perełki są delikatniejsze,pomagają, nie oszałamiają