Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mariola baardzo wielkie dzięki za wieści i ciepłe życzenia dla nas pozostających we Wrocławiu przy śledzeniu kolejki. Udanego odpoczynku, trafionych zabiegów i wspaniałego towarzystwa, bo pogoda dobrym ludziom się należy
Kotka jaki masz numer jak mówisz o listopadzie,jak można zapytać oczywiście . U mnie dzisiaj 3 numerki do góry i mam 12453 pozdrawiam i cierpliwie czekam
Sewelka jak u Ciebie ? może w tym miesiącu będzie weryfikacja i wejdziemy na ostatnią prostą :
Witaj Aniu,
Dzisiaj nasz NFZ faktycznie straasznie się obija... U mnie 13168, już myślałam, że to przez tą 13 z przodu tak stoję w miejscu ale u Ciebie też dzisiaj bryndza. Ja składałam wniosek w listopadzie więc weryfikacja chyba w czerwcu
Pozdrawiam
Sewelka nasz NFZ zastopował już od jakiegoś czasu (LATO),ale ja mimo wszystko liczę na weryfikacje pod koniec maja.Składałam w połowie listopada.Miłego dnia i 12 z przodu