Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja nie wybieram się autem dla mnie to troszkę za daleko Mam w planie wyjazd 01.06 2015 z Zielonej Góry pociąg do Poznania o godz.7 w Poznaniu 9 z minutami i przesiadka do Torunia w Toruniu jestem przed 13 tą .a do Ciechocinka to już można nawet taryfą. Oprócz tego planu obserwuję bla bla car może będzie ktoś w tym czasie jechał w tym kierunku. Ukłony Z.
Koszt taxi na trasie Toruń - Ciechocinek to ok 70 do 100 PLN Szkoda kasy
Rozważ opcję: PKP z Zielonej Góry o godz. 7,09 do Poznania gdzie będziesz o 9,12 a z Poznania o godz. 9,45 masz bezpośredni autobus do Ciechocinka gdzie będziesz o godz 13,45. Bilet możesz kupić przez internet.
Witam kuracje w Ciechocinku sanatorium Grażyna od 2.06 2o15 r ma kuracje mój sąsiad pojedzie samochodem
z Wielkopolski może ktoś sie zabrać zapewnie wcześnie rano wyjazd około 04 w razie kontaktować się ze mną na prv
może informacja komuś się przyda pozdrawiam