jurand poniżej mała lekturka co mnie denerwuje, a co śmieszy w ludziach. Życzę milego czytania.
jurand40 pisze:Myśle że to jest spowodowane u ciebie brakiem poczucia własnej wartosci

lub przeżyciem jakiejś traumy...

Może byłeś kiedyś piękną księżniczką która została za karę zaczarowana w żabę, to by się nawet zgadzało tylko kto podejmie się teraz odczarowania...

Tych bzdur nawet nie bedę komentował. juz Ci pisalem, że od opowiadania bajek był Kobuszewski. Robił to zecydowanie lepiej od Ciebie i przynajmniej bylo smiesznie, a nie żalosnie jak powyżej.
jurand40 pisze:Cermit a jaką ty masz zasade?, popatrz na siebie i swoje zachowanie.
Jestes jak ten który chodzi po podwórkach , sam nie potrafisz zrobic nawet babki z piasku ale zdeptac te babki ciężkim butem to jest dla ciebie wymiar dorosłości, nienawiści i złości do innych.

Jaką mam zasadę? to proste - piętnowac brak kultury, oszustwo, a czasem nawet chamstwo w każdej postaci. Wiesz co? Ja jestem taki forumowy Robin Hood.
Mam pytanie te Twoje "babki", które tak Ci depcze to posty, a wczesniej obrazki wrzucane w hurtowych ilosciach, kopiowane skąd się da i co się da (co akurat tyle mnie obchodzi co snieg zeszloroczny jak lubisz - Twoja sprawa) czy może masz na myśli podwojne konta na forum. Komentowanie sobie nawzajem postow i stawianie plusów. Wrzucanie po kilkanscie takich samych postów w ciągu kilku minut, a potem logowanie się z innego konta i stawianie plusów. To ma być ta Twoja doroslośc i dojrzalość? takie pisanie będe negatywnie ocenial, a o wrzucaniu takiego spamu na forum bedę informował Admina. Ty liczysz tylko na kilka plusów, stawianych sam sobie,
a nie bierzesz pod uwagę w ogóle uczuć ludzi do których kierujesz swoje posty, nie liczysz się z ich nadzieją, że ktoś się odezwał do nich, że może razem pojedziemy, że jest to jakaś bratnia dusza. Czy pomyślałeś o tym? chyba nie.
A potem piszesz bzdury na forum jak to Cię ktoś (czyli ja) skrzywdził, piszesz banialuki o braciszku co mu sie laptop zepsuł, a jak on zrezygnował (czytaj ma bana od Admina) to zaraz się zalogowala Twoja siostra na forum, co?
Dlaczego nie masz na tyle cywilnej odwagi żeby wszem i wobec przyznac się za co dostałeś bana? napisz gdzie sie podzialy Twoje plusy,od pani a…., o których Ci wczesniej pisałem? napisz, że prawie 70% podziękowan sam sobie postawiłeś Dlaczego skrzętnie to omijasz i piszesz dalej tylko gdzie indziej? tematy niewygodne, co? To lepiej "glowę” w piasek i uciec od tematu, może zapomną.
Czym ja tu kogoś obrazilem? Chyba tym, że wytykam takie "ciemne" sprawki i " kretyńskie"dowcipy na forum i bedę to robil zawsze kiedy coś takiego znajde. Masz ochote pisać coś tam o pogodzie czy inne takie. Człowieku pisz, aż Cie ręce zabolą, możesz nawet ubiegac się o tytul „króla forum” ale nie zachowuj sie tak jak to wyżej opisalem .
jurand40 pisze:Może ty dasz popis swoich możliwości, załóż jakiś ciekawy temat lub napisz post/zacznij od prostych typu pogoda w naszym regionie/, bo jak na razie niczym szczególnym się nie wykazałeś, ?:
Nie wszedłem na to forum, żeby dawac jakiś popis możliwości. (Ty za swój popis poszedłeś na tydzień w odstawkę) Szukałem porady po powrocie z sanatorium znalazłem - podziekowałem i tyle. Teraz szukałem informacji więc pytam. Ty chcesz oceniać dzialalność na forum przez zakladanie tematów i pisanie postów np. o pogodzie? Albo powielanie tych samych cytatow po raz enty. gdzie nawet nie stac Cię na podanie autora, albo wzięcie tekstu w cudzysłow? Nie rozśmieszaj lepiej nikogo.
Popatrz na osoby, które zawsze niosą pomoc kiedy tylko ktoś zapyta . nie chce wymieniac nicków, abym kogos nie pominął. To z nimi się porównaj, chcesz porównania ze mną to proszę. Ty jesteś tu dwa lata napisałeś 1400 postow, a podziękowan jak odejmiesz te które sam sobie postawiłeś masz ledwie 60 kilka. Ja jestem pół roku postów 75 a podziękowań prawie 60 coś dodać? Chciałes porównan to masz. Czym Ty się tu wykazałeś? Piszesz, że Twój staż sanatoryjny to 9 pobytow. Pokaż swoje opinie o ośrodkach, w których byłeś, ilu porad udzieliłeś osobom tam jadącym. Oczywiście bez takich - ‘fajny ośrodek, fajny termin’ - Pokaż swoje posty w działach Sanatoria czy Rehabilitacja jak tu pomogłeś forumowiczom?
To koniec tego mojego pisania. Chyba, że udzielisz odpowiedzi na moje kwestie zaznaczone czerwonym drukiem to podyskutujemy, a w przeciwnym wypadku możesz się nie fatygowac z odpisywaniem. mam dosc "przelewania z "pustego w próżne" i czytania kolejnych "bajek".