Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
A które pokoje w Niwie są dobre
Bardzo proszę o podpowiedź.
Znam budynek tylko z zewnątrz, kiedy byłam w Ravarze,
przechodziłam koło niego idąc do miasta,
ale nigdy nie zajrzałam do środka.
Lunka pisze:A które pokoje w Niwie są dobre
Bardzo proszę o podpowiedź.
Znam budynek tylko z zewnątrz, kiedy byłam w Ravarze,
przechodziłam koło niego idąc do miasta,
ale nigdy nie zajrzałam do środka.
Lunka napisz jak jest w Ravarze mam jechać w lutym będę wdzięczna pozdrawiam
medi serdeczne dziękuję,
bardzo mi pomogłaś
dzięki
(nie mogę jeszcze pisać na priv)
--------------------------------------------------------------- bozenag
napisałam swoją opinię o Ravarze w postach o Ravarze.
Zajrzyj tam.
Jeśli jeszcze coś chcesz wiedzieć...pytaj chętnie odpowiem.
Byłam w Niwie w kwietniu to był moj pierwszy wyjazd do sanatorium z Nfz. Wszystko super warunki hotelowe,zabiegi i basen! Tylko pogoda nie dopisała! Mam nadzieje że jeszcze kiedyś tam wroce! pozdrawiam wszystkich oczekujacych!
Od 23 maja mój najlepszy kolega Józek rozpoczyna turnus rehabilitacyjny. Jeśli jakaś miła dziewczyna będzie w tym turnusie a zerka jeszcze w Nasze Sanatorium to niech bliżej go pozna. Bardzo fajny,rozrywkowy facet z Lublina. Pozdrawiam!
Witam wszystkich. Chcialem tylko potwierdzic wszelkie informacje nt NIWY. Wrocilem 9.05 z NIWY i jestem zachwycony wszystkim co tam jest Turnus 3tyg zniknal w tak szybkim tempie, ze nawet nie pamietam, ze tam bylem... Na prawde swietne sanatorium!