Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Iwonko i Sławku chyba za dobrze się Wam powodzi do wyjazdu 2 miesiące a już macie 10 % uczestników a ja jadę za 3 dni i nadal jestem sama No ale widocznie będę sama i proszę jaki luz w Pałacu.......pozdrawiam Was serdecznie
Może być i taniec i różaniec oby tylko było miło i pogoda.
Mam do Was pytanie bo albo tej Pani w Zusie nie słuchałam albo mi nie powiedziała a na skierowaniu mam tylko napisane że turnus rozpoczyna się 16.07 ale do kiedy trwa nie wiem. Czy moze Wy wiecie i moglibyscie mi zdrawdzić ta tajemnicę do kiedy trwać to cudo będzie
Ja jadę 16 lipca . Bardzo bym chciał żeby na miejscu ten uśmiech nie zniknął w trakcie pobytu. Taj jak pisałem wcześniej, będzie to pełnia lata, jezioro blisko, pływanie, jakiś sprzęt wodny, nastawiam się na aktywny wypoczynek. A wyżywieniem nie mam zamiaru się przejmować na zapas. Będzie jak będzie.
Pozdrowienia dla obecnych i przyszłych kuracjuszy.
Sławek
z tego co kojarze z postów Sławekjest chyba z Białej Podlaskiej a to chyba dość daleko od Warszawy.
A co do jedzenia Sławeczku to lepiej żeby mi tam coś dali do jedzenia bo ja nawt lubię coś zjeść. No chyba że obiecasz nam że będziesz robił na plaży gryla jak nas tam będa głodzić
Do Warszawy nie mam aż tak daleko i często tam bywam w związku z działalnością swojej firmy. Z jedzeniem bez wątpienia sobie poradzimy. Griln nad brzegiem jeziora w piękną Augustowską noc może być nie zapomnianym przeżyciem i dostarczyć mnóstwa wrażeń . Jak dalej będziemy się w takim tempie zbierać na lipcowy wyjazd to może zorganizujemy jakiś przed sanatoryjny mały zlocik zapoznawczy .
Miło by było zameldować się zorganizowaną grupą.
Pozdrawiam.
Witajcie,
Ja wybieram się do Pałacu na Wodzie w terminie od 28 maja z Warszawy/ZUS/. Może ktoś również jedzie w tym terminie. A do kuracjuszy, którzy już mieli
przyjemność korzystania z tego ośrodka mam pytanie: Jeśli miałabym możliwość wyboru pokoju, to które są najciekawsze?, np z której strony, balkon czy taras itd.
Może ktoś będzie tak dobry i mnie " oświeci". Będę bardzo wdzięczna.
Witajcie, super że macie dobry humor , zazdroszczę Wam już pobytu.
Ja dopiero 21 czerwca zaczynam.
Mam pytanie , bo nie mam tej wiedzy, czy ZUS przed wyjazdem przysyła jeszcze jakąś informacje o pobycie?
pozdrawiam