"Pałac na wodzie" Augustów

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
arch13
Na forum od: 01 maja 2015 18:44

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: arch13 »

Mój turnus rozpoczyna się 28 maja. Czy ktoś wybiera się w tym terminie?
ewa maro
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2015 22:26

Post autor: ewa maro »

Iwonko i Sławku chyba za dobrze się Wam powodzi do wyjazdu 2 miesiące a już macie 10 % uczestników a ja jadę za 3 dni i nadal jestem sama :shock: No ale widocznie będę sama i proszę jaki luz w Pałacu.......pozdrawiam Was serdecznie :kwiat: :kwiat:
daria
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2015 09:46

Post autor: daria »

Może być i taniec i różaniec oby tylko było miło i pogoda.
Mam do Was pytanie bo albo tej Pani w Zusie nie słuchałam albo mi nie powiedziała a na skierowaniu mam tylko napisane że turnus rozpoczyna się 16.07 ale do kiedy trwa nie wiem. Czy moze Wy wiecie i moglibyscie mi zdrawdzić ta tajemnicę do kiedy trwać to cudo będzie :D
sawko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2015 10:34

Post autor: sawko »

Ja jadę 16 lipca :D . Bardzo bym chciał żeby na miejscu ten uśmiech nie zniknął w trakcie pobytu. Taj jak pisałem wcześniej, będzie to pełnia lata, jezioro blisko, pływanie, jakiś sprzęt wodny, nastawiam się na aktywny wypoczynek. A wyżywieniem nie mam zamiaru się przejmować na zapas. Będzie jak będzie.
Pozdrowienia dla obecnych i przyszłych kuracjuszy.
Sławek
daria
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2015 09:46

Post autor: daria »

Iwonko,

bardzo bardzo dziękuje za informację , obydwie :-)

z tego co kojarze z postów Sławekjest chyba z Białej Podlaskiej a to chyba dość daleko od Warszawy.

A co do jedzenia Sławeczku to lepiej żeby mi tam coś dali do jedzenia bo ja nawt lubię coś zjeść. No chyba że obiecasz nam że będziesz robił na plaży gryla jak nas tam będa głodzić :lol:
sawko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2015 10:34

Post autor: sawko »

Do Warszawy nie mam aż tak daleko i często tam bywam w związku z działalnością swojej firmy. Z jedzeniem bez wątpienia sobie poradzimy. Griln nad brzegiem jeziora w piękną Augustowską noc może być nie zapomnianym przeżyciem i dostarczyć mnóstwa wrażeń :D . Jak dalej będziemy się w takim tempie zbierać na lipcowy wyjazd to może zorganizujemy jakiś przed sanatoryjny mały zlocik zapoznawczy :D .
Miło by było zameldować się zorganizowaną grupą.
Pozdrawiam.
Orina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 sie 2013 00:58
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orina »

Witajcie,
Ja wybieram się do Pałacu na Wodzie w terminie od 28 maja z Warszawy/ZUS/. Może ktoś również jedzie w tym terminie. A do kuracjuszy, którzy już mieli
przyjemność korzystania z tego ośrodka mam pytanie: Jeśli miałabym możliwość wyboru pokoju, to które są najciekawsze?, np z której strony, balkon czy taras itd.
Może ktoś będzie tak dobry i mnie " oświeci". Będę bardzo wdzięczna.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 106 razy

Post autor: Felice »

Tak .....na środku jeziora Necko....jest pływającym obiektem ;) :lol: :lol: :lol:
Niusia59
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2015 17:31

Post autor: Niusia59 »

Witajcie, super że macie dobry humor , zazdroszczę Wam już pobytu.
Ja dopiero 21 czerwca zaczynam.
Mam pytanie , bo nie mam tej wiedzy, czy ZUS przed wyjazdem przysyła jeszcze jakąś informacje o pobycie?
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 55 razy

Post autor: Suzen »

Felice pisze:Tak .....na środku jeziora Necko....jest pływającym obiektem ;) :lol: :lol: :lol:
...ale byłaby atrakcja 8-) :lol:
Zablokowany