Wysowa Zdrój "Biawena"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tenka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2013 10:13

Wysowa Zdrój "Biawena"

Post autor: tenka »

:) Dostałam skierowanie do Wysowej od 27.01.2013.Jestem z Krakowa i wybieram się samochodem.Mogę kogoś zabrać. :) :) :)
Ostatnio zmieniony 07 sty 2013 09:35 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesione do właściwego działu.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Wysowa Zdrój "Biawena"

Post autor: darek »

z pełnym Szacunkiem dla Forum Droga "TENKO "
Wpisujesz w "Temacie Oceń sanatorium" Informacje ,że Dostałas ( z czego wiele Osób zapewne będzie zadowolonych i kogoś możesz wziasc z czego Znając Wysowa rowniez kilka Osób Będzie zadowolonych )
Natomiast Nie umię znalesc Informacji n/t Biaweny o ktorej to wielokrotnie pisano.
Prosze o Uwazny wpisy i czytanie ze zrozumieniem bo niestety w niedlugim czasie padnie serwer
Pozdrawiam
-darek
tenka
Kuracjusz
Kuracjusz

:) Na razie nie widzę chętnych na towarzyszy podróży, najlepiej było by mi zmówić się z osobą z Krakowa ,gdyż będę wyjeżdżać 27.01 o godz. 6.00 ,jeśli nie będzie jakiejś śnieżycy? W przeciwnym wypadku młodzi mnie będą odwozić dzień wcześniej.Lecz miejsce też będzie.Będę jechać z okolicy dworca Kraków-Płaszów. Pozdrawiam kuracjuszy.Teresa :?: :)
lamirka18
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2013 11:44

Post autor: lamirka18 »

Teresko. Nie musisz jechać swoim samochodem. Z Łodzi odjazd autobusu o 6,45 a w Krakowie jest 12,45 i tam,też zabiera kuracjuszy. Dowozi do samego sanatorium. Tel. rezerwacja. 695896089. Ja wiem, że swoim samochodem jest wygodniej. Wybór należy do ciebie. Emi.
tenka
Kuracjusz
Kuracjusz

8-) Witaj EMI! Dziękuję za informację,lecz w moim przypadku nie mogę jechać autobusem.Wyjeżdżamy w sobotę ,więc będę o dzień wcześniej,gdyż syn w drodze powrotnej jedzie odebrać dziecko z ferii.A Ty kiedy jedziesz? Pozdrowionka! :)
lamirka18
Kuracjusz
Kuracjusz

Ja wyjeżdżam w niedzielę o 6,45 z Łodzi. Planowany przyjazd około godziny 17,00. Jaki pokój będziesz brała? Ilu osobowy?
Będziesz wcześniej, to na pewno będziesz miała większy wybór w pokojach. Do miłego zobaczenia. Emi. :)
tenka
Kuracjusz
Kuracjusz

Chyba zdecyduję na miejscu,najchętniej 2,zazwyczaj taki brałam ,lecz 2 razy miałam 3 i byłam bardzo zadowolona, gdyż jestem towarzyska ,a do 2 można trafić na odludka.Może skontaktujemy się na PW i wymienimy nr.tel. Wtedy się skontaktujemy jak będę już na miejscu i może mogłabym ci pomóc lub zamieszkać razem, jeśliby nam obu to odpowiadało po przedstawieniu przez rozmowę tel.Jakie masz zdanie na ten temat? Teresa
lamirka18
Kuracjusz
Kuracjusz

Moja poczta - [email].pl Napisz do mnie to podam Ci nr telefonu. Emi.
ODPOWIEDZ