Melancholia po powrocie i rozstaniu z kimś fajnym

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Melancholia po powrocie i rozstaniu z kimś fajnym

Post autor: Felice »

Nas to nie musi wcale cieszyć,
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: Melancholia po powrocie i rozstaniu z kimś fajnym

Post autor: grazynamackowiak »

Melancholia jest zawsze po rostaniu miło wspominamy każdy to przeżywa inaczej zależy co przeżywa jakie rozstanie
to różne sprawy spotkałam sympatycznych ludzi wiele się przeżyło imprez spotkań miłych chwil których nigdy
się nie zapomnia zawsze wracam myślami . Każdy z nas ma wspomnienia ale raczej o nich nie mówimy przeżylismy wiele
przyjaciół spotkań raz lepszych raz gorszych , ale one pozostają . Każdy wyjazd sanatoryjny również wspomonamy spotykamy
różnych ludzi czasami znajomości pozostaja na dłużej różnie to bywa ,ja zawsze przebywam z ludzmi pozytywnymi nigdy
nie mam problemów z nawiazywaniem znajomości można by dłużej pisać ale niech dopiszą inni pozdrawiam :kwiat: :roll:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Re: Melancholia po powrocie ...

Post autor: danusia57 »

Suzen pisze:Miałam okazję poznać miłych i sympatycznych ludzi,nadających na tych samych falach.Co miłe,niestety szybko kończy się ...
Życie jest życiem,nie zawsze jest możliwość ,aby spotkać się z nimi ponownie.
Może dopaść nas melancholia czy nostalgia... Jednak zostają miłe wspomnienia i to jest najważniejsze. :) 8-)
Witam :D wróciłam już z sanatorium :( , czuję to wszystko :oops: , co napisała Suzen :serce: dziękuję :kwiat:
ODPOWIEDZ