Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
a czy nasz "kochany" śląski nfz reaguje na telefony o zwroty ? kiedyś jak dzwoniłem to pani która odebrała telefon powiedziała mi że mam napisać podanie, złożyć je na jankego i czekać
madzia pisze:A mój numerek to 10 932,więc może będzie ten wrzesień,jak myslicie?/
ano myślimy, że wyjedziesz w październiku a wrócisz do domku po Wszystkich Świętych...
takie są realia Śl. NFZ - letnią porą kołowrotek spowalnia
komercja ma swoje prawa ( czytajcie przywileje )...