Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czy wiecie że..
Zużyta torebka herbaty ma cenne właściwości lecznicze.
Przyłożona do dłoni potrafi złagodzić ból spowodowany oparzeniami, a nawet wyleczyć nas z chorób skóry. Włożona w buty pomoże nam pozbyć się nieprzyjemnego zapachu. Przyłożona do bąbla po ukąszeniu komara, zmniejszy swędzenie.
Światowy Dzień Czerwonego Krzyża i Czerwonego Półksiężyca
- coroczne święto łączące 100 milionów wolontariuszy, obchodzone 8 maja w 192 krajach,
w celu przedstawienia społeczeństwu zadań wykonywanych
przez Międzynarodowy Ruch Czerwonego Krzyża i Czerwonego Półksiężyca
i rozpowszechniania idei humanitaryzmu i bezinteresownej pomocy.
Za datę obchodów przyjęto dzień urodzin Henriego Dunanta, założyciela Czerwonego Krzyża.
Czy wiecie że..
Według prognozy w 2050 roku co drugi mieszkaniec polskich miast będzie miał powyżej 50 lat Do tego czasu liczba Polaków zmniejszy się aż o 4,5 mln osób, a polskie społeczeństwo będzie jednym z pięciu najszybciej starzejących się w Europie
Czy wiecie że...
Z koloru oczu możemy odczytac charakter człowieka
Niebieskie oczy oznaczają że osoba jest
bardzo wytrwała, a zarazem sentymentalna
Łatwo ulega wahaniom nastroju i często zmienia zdanie.
Nie lubi gdy ktoś obala jego argumenty i złości się z tego powodu
Ma jednak wielkie, wspaniałe serce dla ludzi
Potrafi zrozumiec zarówno przyjaciół jak i wrogów.
jurand40 -jak ładnie to opisałeś jedno tylko się nie zgadza u mnie Łatwo ulega wahaniom nastroju i często zmienia zdanie.
Nie lubi gdy ktoś obala jego argumenty i złości się z tego powodu
Pozostałe w 100%
Czy wiecie że.....nie zauważyłam nigdzie dzisiaj obecności Pinka? a może coś przeoczyłam,bo wszędzie nie byłam.