Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Tryton z zewnatrz wyglada nawet fajnie.W srodku jest juz gorzej.Kuracjuszy kwateruja po 3 a nawet 4 osoby.Wg, mnie to nawet 3 osoby w tak malym pokoju to jest juz przesada(ciasno).Wyzywienie bylo w sanatorium Swiatowid.....slabiutkie.Obsluga taka sobie.Na zabiegi trzeba biegac do 2 innych sanatorii oddalonych od trytona o ok 1 km.Po kapieli wychodzi sie rozgrzanym i mozna latwo przeziebic sie poprzebyciu takiej odleglosci.Bylem niedawno bo w marcu 2015 r. i za bardzo nie jestem zadowolony.Uwazam ze to sanatorium nastawione jest nie na jakosc, a tylko im zalezy na ilosci kuracjuszy.Pozdrawiam
a myślałam ze coś się zmieniło w Trytonie że może ktoś tym się zainteresował ale jak piszesz nic się nie zmieniło, byłam też tam z niczego nie byłam zadowolona no może pokoj jako taki nie jednak nie .Pisałam już tu na forum o Trytonie więc nie będę powtarzać się.
Zaprosiłabym tam wszystkich którzy sa za to odpowiedzialni tzn. za warunki bytowe i wyżywienie kuracjuszy niech by sami z tego skorzystali