Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Robeo podpisuje się pod Twoim postem teraz kolej na Ibizka w tym tygodniu dostanie przydział zobaczymy czy się sprawdzi
trafnych przydziałów pozdrawiam oczekujących
Wielkopolski NFZ przyznają zwroty dzwoniłam proponowali Połczyn Zdrój odmówiłam pora zimowa a z przydziału też
dostałam Połczyn Zdrój wyjazd letni Ibizka forumowicze gratulują przydziału zapytują gdzie przydział wcześniej Selene zapytywała
Anovi na pewno Rawar jest bardzo blisko mola, przy samym deptaku , obok Gryf i w nim kawiarnia z tańcami / wspomnienia /. Dla przypomnienia jadę do Iwonicza Zdrój. Daleko ale w tych stronach nigdy nie byłam więc jestem zadowolona.
Pozdrawiam z Krynicy Zdroj osrodek Mielec zadowolona jestem bardzo wbrew innym nieraz opiniom jesy super od jedzenia po obsluge i zabiegi, nie wspominajac o urokumiasta