Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam moje sympatyczne forumowe towarzystwo Dzisiaj rano w końcu nadszedł mój szczęśliwy i długo oczekiwany dzień Dostałam przydział Tam gdzie chciałam ,kiedy chciałam i jest SUPER Krynica-Zdrój Nowy Dom Zdrojowy Czerwiec
Wojtek Dziękuję Myślę że będę bardzo zadowolona ale to czas pokaże. Nigdy jeszcze w Krynicy nie byłam lecz dużo fajnego o niej czytałam A Łysego postaram się pozdrowić
OLA45 pisze:Wojtek Dziękuję Myślę że będę bardzo zadowolona ale to czas pokaże. Nigdy jeszcze w Krynicy nie byłam lecz dużo fajnego o niej czytałam A Łysego postaram się pozdrowić
Życzę wspaniałych wrażeń a jest co do zwiedzania okolice są naprawdę piekne i życzę wspaniałego towarzystwa na różne wypady nie tylko po okolicach
Hej, hej forumisie ja tez tak jak Aniag ustawie sie po powrocie w nastepna kolejke nie wiem tylko z jaka data .Cos sie dopasuje ,ale teraz pozdrawiam i ciesze sie morzem.Dziekuje mieliscie racje GRUNT to ludziska.Papa biegne na parkietoterapie