23 WSzUR Lądek Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
monka
Na forum od: 13 mar 2011 16:15

23 WSzUR Lądek Zdrój

Post autor: monka »

Witam,
szykuję się na wyjazd do Lądka Zdroju 5.04.2011. W związku z tym pytanie: czy 20-letnia osoba się tam nie zanudzi na śmierć? Wydaje mi się, że w szpitalnym sanatorium niewielu jest młodych ludzi... Zostaje mi obłożyć się książkami, czy będzie co ze sobą zrobić?

Pozdrawiam
annasa4
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2010 13:29

Re: 23 WSzUR Lądek Zdrój

Post autor: annasa4 »

Witam ! Ja co prawda nie jestem 20 - latką bo takich młodych osób w sanatorium jest kilka ale wypowiem się na temat Lądka Zdroju .Jest to urocze miasteczko w którym nie można się nudzić , Jest gdzie pochodzić po górach , pozwiedzać okoliczne miejscowości takie jak Kłodzko czy Kudowa - polecam Ogród z stylu Japońskim w Kudowie a także jest gdzie poszaleć na fajfach czy dancingach . Byłam kiedyś w sanatorium w Polańczyku z 18-letnią dziewczyną , trochę się nudziła ale starałyśmy się te starsze Panie ją rozruszać i do tej pory mamy ze sobą kontakt . Życzę przyjemnego pobytu. Lądek wiosną jest przeuroczy. Anna
monka

Dziękuję bardzo za informacje, mam nadzieję, że pobyt będzie udany bo uwielbiam zwiedzanie ;)
Pozdrawiam
adams
Na forum od: 12 lut 2011 10:46

Post autor: adams »

Witam
miałem okazję być w 23 WSzUR dwa lata temu. standard bez zarzutu, zwłaszcza w nowszym, większym budynku w stylu lat 70-tych, sprzątane chyba codziennie z wymianą ręczników włącznie. Ciekawe wycieczki po okolicy i do Czech (Praga, Skalne Miasto) a w wolne popołudnia Piekiełko. zabiegi ok, polecam zwłaszcza kriokomorę. pozdrawiam Adam
marlenaZ
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 14:23

Post autor: marlenaZ »

witam mam 27 lat i jade do Lądka 13 kwietnia do JUBILATA możemy sie skontaktować i razem wychodzić np na spacery czy na zakupy:)
derr
Na forum od: 29 mar 2011 00:51

Post autor: derr »

Hej, także jadę na turnus 13 kwietnia do lądka , martwię się że się tam zanudzę na śmierć, dlatego na pewno zabieram komputer :D (powiedzcie mi ile dni taki turnus w ogóle trwa :?: bo słyszałem że 3 tygodnie :!: ) a tak poza nawiasem mam 26 lat :D
marlenaZ
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

ja jade na 24 dni tak mi powiedziano jak dzwoniłam do Jubilata.A do jakiego ośrodka jedziesz??? Może jakoś wczesniej sie zdzwonimy i spotkamy na miejscu??
monka

Widzę, że więcej osób do Jubilata się wybiera... pewnie i tak się gdzieś spotkamy, bo nie wyobrażam sobie siedzenia przez cały dzień w pokoju ;)
Zaczynam turnus 05.04. i mam 21 dni, chociaż pewnie na święta wrócę do domu, bo nie mam daleko.
Powodzenia i miłej zabawy Wam życzę ;)
derr
Na forum od: 29 mar 2011 00:51

Post autor: derr »

Jadę do Jubilata na 13 kwietnia mam się tam stawić, ok zdzwonimy się zawsze lepiej już na początku kogoś poznać.. ;) a masz może gadu-gadu?
marlenaZ
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

to fajnie że do Jubilata: )mam gg podaje numer 11288977 zazwyczaj jestem na niewidocznym ale komputer mam włączony cały dzień więc jak chcesz to pisz
ODPOWIEDZ