Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam dziewczyny, super pomysł z tym spotkaniem , tylko że ja tak jak Ola będę w Krynicy dopiero 08.06. w poniedziałek. Pierwszy raz będę w Krynicy, nie byłam tam jeszcze. NDZ jest gdzieś w centrum, to myślę że szybko się połapię. Jeśli spotkanie w poniedziałek ok. 18,00 jest aktualne to będę na pewno.
Lida ja też będę pierwszy raz tak na dłużej w Krynicy, byłam tam tylko raz i to tylko 4 dni.
Pamietajcie dziewczyny, ze ja bede w niedziele i poniedziałek o 18.00 pod Łazienkami