Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Starsze małżeństwo przycisnęła bieda,więc mąż wpadł na pomysł,żeby spróbować ponownie sposobu z lat młodości. Żona zgodziła się i wczesnym wieczorem stanęła pod latarnią.Wróciwszy dobrze po północy ,położyła z dumą na stole 300,10zł. Mąż zdziwiony zapytał: -Kto ci dał 10 groszy -Wszyscy.
W komendzie drogówki: -Panie komendancie premia by się przydała. -Premia Macie tu znak ograniczenia do 40km/h ,weżcie i postawcie go sobie gdzie chcecie.
Dwaj męższczyżni przychodzą do sejmu ,nagle w sejmie rozlega się głos Sto lat Sto lat
Jeden wstaje i mówi ,patrz ktoś tam ma urodziny .Nie wiek emerytalny ustalają
Do apteki wchodzi usmiechnięty klient: -Paczkę prezerwatyw poproszę. Po chwili wraca,wyrażnie posmutniały: -Przepraszam ,czy ja te prezerwatywy mogę zamienić na podpaski
Pani wraz ze swoją suczką pojechała na wczasy. Już pierwszego dnia na spacerze za suczką zaczęła się uganiać cała sfora psów.
- Wracamy do ośrodka - decyduje pani - w końcu to ja jestem na wakacjach.
W domu dzwoni telefon (stacjonarny - takie jeszcze istnieją....)
Mąż do żony:
- Jak do mnie, to powiedz, że mnie nie ma.
Żona odbiera i mówi:
- Mąż jest w domu.
Mąż do żony:
- Co TY???? Przecież prosiłem abyś powiedziała, że mnie nie ma!!!!!
- Ale to był telefon do mnie!!!!
Facet wpada do kiosku: -Szybko ,teściową pokąsały pszczoły,cały rój -Ojej,ale ja tu w kiosku żadnej maści nie mam. -Jakiej maści,czy kartę do aparatu pani ma.