Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rower jaki jest, każdy widzi.
Jeździcie rowerem? Systematycznie?
Teraz w każdym uzdrowisku są wypożyczalnie rowerów. Ludzie chętnie z nich korzystają.
Dla mniej sprawnych są rowery trójkołowe, nawet elektrycznie wspomagane. Spotkałam też rower o napędzie ręcznym.
Jest wybór.
Tu gdzie obecnie mieszkam jest chyba cos takiego jak kult roweru. Tabvunami przemieszczaja sie rowerzysci po sciezkach rowerowych i ...maja pierszenstwo ,tutaj rowerzysta to taka "swieta krowa":twisted:
medi pisze:Tu gdzie obecnie mieszkam jest chyba cos takiego jak kult roweru. Tabvunami przemieszczaja sie rowerzysci po sciezkach rowerowych i ...maja pierszenstwo ,tutaj rowerzysta to taka "swieta krowa":twisted:
Chyba nie ma się czemu dziwić sama nazwa "ścieżka rowerowa" wskazuje jej przeznaczenie
Piesi na chodniku też są świętymi krowami
Ostatnio zmieniony 19 maja 2015 19:00 przez adamadi, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem bardzo ciekawa, które ośrodki sanatoryjne posiadają rowery do wypożyczenia dla kuracjuszy
Pink, czy możesz nam tutaj je wymienić
Myślę, że wielu forumowiczów chętnie skorzysta z tej listy
Temacik na czasie okres rowerowy już się rozpoczął wszyscy zauważyli blisko mojego osiedla jest scieżka rowerowa
trudno tak blisko nie skorzystać w ubiegłym roku codziennie jeżdzilam na ścieżce rowerowej dla zdrówka schudnięcia .
Zauważyłam pierwsze efekty dopiero po dwóch miesiącach nawet byłam zadowolona ,W tym roku nie jeżdze sprawy
operacyjne czekam za hasłem mogę już jeżdzić obecie na stacjonarnym ale odrobimy piszcie dalej poczytamy pozdrawiam