Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Stokrotko dzisiaj od rana ubyło 13 nr, i stanęło w miejscu,ani drgnie. próbowałam się tam dodzwonić,ale najprawdopodobniej maja odłożoną słuchawkę .bo ciągle jest zajęte. więc nie ma jak uzyskać informacji.. tak to w naszym funduszu bywa pozdrawiam
Numerki lecą w dół, jak szalone,aż jestem zdumiona! Od rana do teraz mam o 168 mniej!Czyżby to świadczyło, że NFZ chce się zmieścić w magicznych 28 miesiącach? Mam trochę ponad 9 000 i liczę na wczesną jesień...
Pozdrawiam oczekujących
nusia -za pierwszym razem( 2 lata temu )dostałam skierowanie właśnie przy nr 9000 -teraz wszystko padło "do góry nogami"- barba ma coś koło 7 setek i nadal cisza
Witam.u mnie dzisiaj niesamowity postęp,bo aż 29 nr,ubyło jak to jest ,że za mną w kolejce dostają przydziały,a ja ciągle nic???? dzwoniłam dzisiaj do NFZ ale słuchawka odłożona i nikt nie odbiera ,po co mają udzielać jakichkolwiek informacji kiedyś się dodzwoniłam i pani która odebrała zapomniała nacisnąc gózik i byłam światkiem rozmowy między pracownicami.....a nie sobie k....a dzwonią. nie było sensu dalej słuchać tak z nami rozmawiają.
Barba -bo mają nas w ***** a przecież dzięki nam mają pracę.Tam powinni "wymienić" cały "zarządzający " skierowaniami personel.
Gdybym ja tak zrobiła w pracy -dawno bym zasiliła kręgi bezrobotnych.
No pięknie, pięknie dzieje się w NFZ w Katowicach
Za nasze pieniądze tam siedzą i jeszcze robią nam łaskę, że się do nas odezwą
Niejednokrotnie próbowałam się tam dodzwonić ale niestety albo sygnał "zajętości" albo nikt nie odbiera
Aż żal doopę ściska jak się czyta miłe słowa pod adresem innych NFZ-tów np. łódzkiego
To prawda, nasz "kochany" Fundusz uczy cierpliwości...Koleżanki, z którymi byłam w sanatorium w 2012 roku ( z innych regionów) już wróciły z kolejnego leczenia i złożyły wnioski ponownie!!!To jest karygodne lekceważenie chorych w najbardziej szkodliwym środowisku w kraju. Ponadto przydziela nam się często zapyziałe ośrodki, daleko odbiegające od standardów, z opryskliwą obsługą i beznadziejnym wyżywieniem. Zastanawiam się, jak to jest? Fundusz za nas płaci, my dopłacamy, więc dlaczego traktuje się kuracjuszy funduszowych, jak ludzi gorszego gatunku? Nie wierzę w Św. Mikołaja, więc nic gratis nie dostajemy! Jeżeli wynegocjowano niskie stawki, to kuracjusz nie może być królikiem doświadczalnym!Dzielenie ludzi na komercyjnych i pozostałych jest żenujące!
Pozdrawiam serdeczie
W naszym Funduszu przydałaby się trąba powietrzna
Wszystkie tzw. biurwy powymieniać na urzędników, którzy zdają sobie sprawę z tego, że to Oni są dla nas ! a nie my dla nich.
W końcu to MY Im płacimy za pracę! a nie za robienie nam łaski
Witam udało mi się dzisiaj dodzwonić do śląskiego NFZ i dowiedziałam się,że z nr 696 jaki posiadam mogę czekać jeszcze na przydział nawet do pazdziernika ponieważ w okresie letnim mają po 5 przydziałów jeśli chodzi o Ustkę fanie ????to kto teraz pojedzie??chyba trzeba mieć znajomości????szkoda słów