kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
koko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2013 16:55

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: koko »

Składałem w maju 2011 roku mialem numer 43400 w pazdzierniku 2012 roku weryfikacja przy nr.11000 teraz mam w okolicach 3500nr a wiec juz niedlugo .Jestem z Malopolskiego
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kristi »

Dziękuję Marika.
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

ibizka pisze:Krystyna60 a gdzie byłaś z mężem w sanatorium?
Witam ibizka, byliśmy w Ciechocinku ... był to okres świąteczny ale niezbyt jesteśmy zadowoleni może byłoby dobrze gdyby nie była to zima.Wiesz ibizka zimą to nie ma co robić,tężnie nieczynne powietrze zanieczyszczone kominy dymią aż miło :( i się dziwię ze w takich warunkach mieli czelność pobierać klimatyczne i to nie mało bo 70 zł. od osoby,myślę ze to dużo bo nad morzem 40 zł.a powietrze możesz się domyśleć gdzie lepsze.Jedynie Ci kuracjusze się nie nudzili co lubili się bawić bo tak zwane fajfy to były na każdym kroku.A do pokoju jak chcieliśmy mieć znośne warunki to tez trzeba było dopłacać i tez nie mało,a warunki nie lepsze,niż jak powinno być,dodali darmowy telewizor i lodówka malutka. No ale dość narzekania,gdyby to była inna pora roku to na pewno byłoby o wiele przyjemniej pozdrawiam wszystkich oczekujących ja dołączę do was pod koniec roku,po roku mogę złożyć nowy wniosek wniosek ;)
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Dziękuję ibizka :) za gałązkę , i obiecuję numerka na pewno nie zwędzę :lol: , pozdrawiam Bunia.
elciaa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2013 18:27

Post autor: elciaa »

witam milutko jestem tu pierwszy raz przeczytałam wszystkie wasze posty jestem z pod Poznania . po 17 m -cach dostałam skierowanie do Kołobrzegu miałam jechac dzisiaj ale musiałam wyjazd przesunac i jade w kwietniu tez do Kolobrzegu do szpitala uzdrowiskowego nareszcie sie doczekałam aczkolwiek sie troche boje z nfz jade pierwszy raz co roku jezdziłam na turnusy rech . bylo super a tu nie wiem jade do Mewy :?:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

elciaa -jesteś szczęściarą.Też chciałabym nad morze i to jeszcze w kwietniu a nie teraz.Do tego czekałaś tylko 17 miesięcy.Ja czekam już 20 miesięcy.A na dodatek zaproponowano mi góry choć lekarka zaznaczyła morze.Jestem ze Śląskiego -więc morze dla mnie jest rarytasem.Góry mam blisko -to nawet na 1 dzień mogę tam wyskoczyć. Skoro nie mam morza to może choć na wiosnę się załapię a nie w zimowych miesiącach.Na razie czekam.Nr teraz spadają wyjatkowo szybko.W ramach rekompensaty za ten brak morza ,mogliby dać jak będzie ciepło.Pozdrawiam i życzę dużo słoneczka 8-)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Stokrotka będzie i morze i wiosną. Mam przeczucie, że tak pojedziesz ;)
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

Witajcie Ja też chciałam i morze i wiosną a jadę zimą i ani w góry ani nad morze bo do Połczyna ale trzeba się cieszyć tym co jest. Głowa do góry dziewczyny będzie dobrze.Ja czekałam równo 2 lata:)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

ibizka ! Twoje przeczucia spełzły na niczym :roll: wczoraj miałam nr 9000 a dziś mam przydział -skierowanie w przeglądarce.Żeby to był kwiecień ???? ale nie...mam marzec i to prawie cały marzec. Teraz muszę się gimnastykować żeby dostać w tym terminie urlop. Do momentu wyjazdu miną 22 miesiące odkąd lekarz wysłał wniosek.
Pozdrawiam kochane dziewczyny :))
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jasmina »

Witam wszystkich kolejkowiczów :) .Wygląda na to,że tylko ja zostałam [i prowadzę peleton] wszyscy już pospadali z gałązek. :lol: :lol: :lol: :lol:
Dziś mam 2500 i status bez zmian.Pozdrawiam :)
Zablokowany