Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basiu byłam 2 razy i bardzo mi się podobało dlatego mam nadzieję, że jeszcze pojadę.
Jak masz pozytywne nastawienie to będziesz zadowolona z pobytu, mam na myśli miejscowość
Gratuluję Barbaro 61
Byłam w Róży w zeszłym roku i byłam bardzo zadowolona, super sanatorium, piękna miejscowość, termin bajeczny Miłego pobytu i skutecznej rehabilitacji
Ja pogratuluję Tobie Basiu jak już będzież wiedziała i miała w rąćzkach skiwerowanie do Równicy....bo nasz kochany fundusz lubi platać niespodzianki....i czasem nawet jak masz zasugerowane góry możesz otrzymać morze .Życzę Tobie z całego serca by spełniły się Twoje oczekiwania i pozdrawiam...Podobnie jak Ty czekam do sierpnia 2016..bo tak mi wyliczył fundusz ....Miłego dnia wszystkim życzę którzy czekają w tej miłej naszej poczekalni