Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ramona2 pisze:Jednak wole podróżować swoim rowerkiem
Jednak są też ludzie, którzy nie mogą jeździć rowerami, chociażby z przyczyn zdrowotnych. Dla nich takie, riksze np. w Ciechocinku, są wielce przydatne. Mogą nimi zwiedzić całe miasteczko, pojechać nad Wisłę i do tężni.
Ewuniu ! dostałaś minusik bo jesteś za ciekawska chcesz się dowiedzieć gdzie ,w których sanatoriach była Pink
Ale wszystko sie wyrównało ,bo mnie też to interesuje i dałam plusik -więc wyszło na remis
Narewka pisze:Bornholm, czyli bardzo popularne polskie uzdrowisko.Rzut beretem, np ze Szczawnicy czy nawet Ciechocinka..Nie wszyscy do Kołobrzegu mogą pojechać.
stokrotka pisze:Ewuniu ! dostałaś minusik bo jesteś za ciekawska chcesz się dowiedzieć gdzie ,w których sanatoriach była Pink
Ale wszystko sie wyrównało ,bo mnie też to interesuje i dałam plusik -więc wyszło na remis
Gdybyś tego nie napisała to bym nawet nie wiedziała, że obdarzono mnie tym "kciukiem w dół"
Od takiej osoby "minus" to tak jakby pochwała