Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewuniu ! ważne że Cię inni tu kochają ,plusiki dają ,a minusiki ......głęboko chowają i na wyrost nikomu nie przyznają bo inne chobby mają
Ciebie w życiu nie widziałam a tylko plusikami nagradzałam
A teraz !!! szybciutko podziękuj mi za ten wierszyk ha,ha,ha....czekam
Zielone Świątki
Święto Zesłania Ducha Świętego, zamyka cykl świąteczny Wielkanocy. Obchodzone jest w niedzielę i poniedziałek w siedem tygodni po Wielkanocy.
Święto roślin, płodności i zaklinania urodzaju.
Czy wiecie że...
25 maja 1990 roku – Polska złożyła w Brukseli oficjalny wniosek o rozpoczęcie negocjacji w sprawie umowy o stowarzyszeniu z Unią Europejską.