Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Niedawno zastanawiali się nad przemianowaniem tego sanatorium na placówkę dla dzieci i młodzieży, jednak się rozmyślili. Zgadnij dlaczego? Sanvit to solidna firma ze średniej półki, ale nadal wymaga podreperowania.
Bogusia byłam w Sanvicie jakieś 13 lat temu to było moje pierwsze sanatorium i wspominam je z sentymentem wtedy nie było jeszcze basenu ale wszystkie zabiegi były na miejscu
niestety więcej nie pomogę bo od tamtego czasu na pewno coś się zmieniło życzę Tobie wspaniałego pobytu,udanych zabiegów tych refundowanych i tych nie
pozdrawiam
Sanatorium Sanvit byłam w listopadzie 2014 Pokoje 1-2-3-4-osobowe Zabiegi łącznie z basenem wszystkie na miejscu Posiłki smaczne Personel ok można wracać po 22 jeżeli wychodząc zgłosisz na recepcji Położenie ośrodka dobre wszędzie blisko Tęznie widoczne z balkonu.Jedno z lepszych w Ciechocinku Zyczę dobrego towarzystwa i miłego wypoczynku
Tak jak pisałam dziękuję za inf. tylko że trafiłam do WILLA "QVO VADIS" i warunki "100 lat za murzynami',zimno, szaro i ponuro,ogólnie nieprzyjemnie. Nawet brak jakichkolwiek możliwości na wynegocjowanie na coś lepszego