Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alice pisze:Ja odwiedziłam dwa cmentarze,odebrałam dwa telefony....i jakoś tak wcale radośnie mi nie jest,bo dziś do mnie nikt na obiadek nie wpadnie,nie przytuli.... .Tak jest jak dzieci daleko.
Nie smuć się proszę
Uśmiechnęłam się....bardzo podobny na mnie żywcem tak patrzył z sąsiedniego fotela,lub mrucząc na kolanach
Alice pisze:Ja odwiedziłam dwa cmentarze,odebrałam dwa telefony....i jakoś tak wcale radośnie mi nie jest,bo dziś do mnie nikt na obiadek nie wpadnie,nie przytuli.... .Tak jest jak dzieci daleko.
Nie smuć się proszę
Moje corki tez dalekooooo........, ja zyczenia miałam ale 11 maja bo Dzień Matki w Niemczech (podobnie jak większość świata) zawsze obchodzony jest w drugą niedzielę maja w dzień Wniebowzięcia Pańskiego . Ale za to dostałam piękne 1m kremowe lewkonie od Beatki - kolezanki mojej córki Co za cudowny zapach na cały dom...
Mama to najcenniejszy skarb jaki daje nam zycie....
osoba dzięki której masz poczucie ,że nie jestes sama na swiecie ....
do której zawsze możesz zwrócić się o pomoc....
Niestety ja już nie mogę przytulic mojej mamy.....
tylko kwiaty i znicze na grób zaniosę......
Jak co roku nadszedł ten dzień! Wielkie święto kiedy składamy życzenia tym które są pomiędzy nami i myślimy o tych,których już nie ma!
Dziękujemy za ich trud i za ich miłość, którą tak bezgranicznie nam ofiarowały, niczego nie żądając w zamian! Myślimy o tej, której już nic nie powiemy, a mogliśmy jeszcze tak wiele powiedzieć...po prostu takie jest życie! Jednak tym, które są jeszcze tutaj okażmy hołd i miłość nie tylko podczas tego święta, ale codziennie...tym, których nie ma – prześlijmy gdzieś tam – najpiękniejsze wspomnienie jakie nam po Niej zostało! Niech żyje mama i pamięć o Niej każdego dnia!