Krynica- Zdrój od 2015-03-23

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jacol
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 sty 2015 17:11
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Krynica- Zdrój od 2015-03-23

Post autor: Jacol »

Przykro mi,ale nie mogę Ci pomóc w sprawie tego ośrodka. :cry:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

marika pisze:Będę w Beskidzie od 4 maja napiszę jak będzie ;) ale tak jak pisze Margot ważni są ludzie a reszta to tylko dodatek :D
marika a ja bede w Krynicy tez od 4 maja :))
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 16 razy

Re: Krynica- Zdrój od 2015-05-04

Post autor: malgonia »

Relacje mojego męża z pobytu w sanatorium Mielec-Krynica. Sanatorium Mielec posiada pokoje 4,3,osobowe i2 osobowe głownie dla małżeństw ,pokój4 osob. jest bardzo mały ok,20 m2 wyposażony w 4 łóżka,dlaczego 3 krzesła,3 szafki nocne ,jeden malutki stolik i dwa 14 calowe telewizory,oczywiście płatne po 28 zł od osoby.Jest też pomieszczenie zwane łazienka, wyposażone w wannę z prysznicem ale bez żadnej zasłony,po zakończeniu kąpieli cała podłoga jest mokra i niebezpieczna .Przy wannie nie ma żadnego uchwytu ,nad umywalką zamontowana jest półka która bardzo utrudnia korzystać z niej,czyli totalna ciasnota ,na stołówce jest tak samo,stolik przy stoliku bardzo trudno sie poruszać.Warunki które udostepnia właściciel są bardzo skromne .Dużym plusem pobytu w sanatorium ,był personel.Dlatego porównujac ten pobyt do innych stawiam włascicielowi 2.Nie polecam
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

:) no wlasnie ile ludzi tyle opini ,ja tez bylam w Mielcu wreocilam tydzien temu i polecam :D podobalo mi sie bardzo
lida64
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2015 17:35
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: lida64 »

Witam, a na temat Nowego Domu Zdrojowego ktoś mógłby coś napisać. Pozdrawiam wszystkich.
ODPOWIEDZ