Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja nie mogos -- jakos karbinatlos i pierogos gadajos-- wolos pierogos ruskos i amigos zakochanos a pesetos nie potrzebnos bo pierogos tanios obiados.
Seros ,ziemniakos,mąkos i żółtos ,,, cebulkos i wios ! kulatos ,lepios i wszamanos
Smacznos ! z talerzos znikos .
Najważniejszos dzisiejos pogodos, nie padajos i słoneczkos wylazłos i ...obos do latos -naros !
Słoneczkos ! oj! jak zazdroszczos Krynicos zwłaszczos że pogodos fajowos zapowiadajos
Wypoczywajos i opalajos a ja jeszczos czekajos na sanatorios .Teros w pracos dużos robotos.Odetchnos dopieros w lipcos.Pracujos do 15lipcos i potos hejos Ustronios od 18 !!!
U mnie nadziejos na superos pogodos okularos w plecaczkos i chodos
Tak wczoros chwaliłos pierogos i dzisiaejos majos na obiados pierogos z mięsos ze skwarkos
Ty pozdrawios Krynicos !
losmiel pisze:gdzie to skwarkos stokrotkos
jezykos mi uciekajos
A któros to stronos językos uciekajos ? .... bo ? językos jak uciekajos to sprawnos językos ha,ha,ha !i tamos i tutos
......a skwarkos ? na patelnios skwierczos
Witajos ,witajos -słoneczkos pozdrawlajos i nie tylkos słoneczkos ,ale i resztos towarzystwos
Słoneczkos na początkos bo... kochamos słoneczkos jak grzejos i opalajos
U mnios na deszczos zapowiadajos