MAX-sprawozdanie
-
forumowicz
Re: MAX-sprawozdanie
Co do wpisów wątków moich to nie miały nic wspólnego z moim pobytem,były po prostu konkretne pytania,tak więc Andrzeju55 nie rozczulaj się nade mną,ogólnie odpocząłem,poznałem ciekawych ludzi i o to chodzi.pojadłem lodów,kawy mrożonej,malyn z bita śmietaną.
Jest jedna najważniejsza sprawa z pobytu:poznałem Selene,super babkę,miłą,zawsze uśmiechniętą,towarzyską,znającą życie,umiejącą się zabawić,zabawić towarzystwo,nie obrażająco się na głupoty,naprawdę fajną kobietę,nawet umiała trafić do portu rybackiego,przez forum droga Seleno życzę Ci wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia!
inny temat to nasze PKP jazda koleją 13 godzin makabra,a kasa miliardy euro na przerobienie torów szybkie pociągi,niewykorzystana wróciła do Brukseli,katastrofa! pytam kto w naszym kraju rządzi finansami i organizacją!!
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
W Twoim towarzystwie nie sposób się nudzić a uśmiech nie schodzi z twarzy
Moi drodzy będąc w towarzystwie MAX-a panie od swoich wielbicieli dostają bukiety róż a on sam... butelki markowych alkoholi
Johnnie Walker jest u mnie na przechowaniu i będzie czekała na następne z MAX-em spotkanie
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Nie na darmo Kołobrzeg można Nazwać Centrum -Sercem -Stolicą Życia Sanatoryjnego w Polsce
poniekąd zasługuje na to miano i niech tylko Szefowie Sanatoriów zwiększa limity dla..Polaków ograniczając ..cudzoziemców a zapewne tak bedzie!!
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy