MAX-sprawozdanie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: MAX-sprawozdanie

Post autor: darek »

Gdy mowa o .."zabezpieczeniach " !! To bardzo chętnie posłucham :P
forumowicz

Post autor: forumowicz »

dobra ,trza coś napisać:wiec było tak:warunki mieszkaniowe b.dobre ,do jedzenia też nie mam zastrzeżeń,no może parówki w których jest 0% mięsa były za często,pogoda była dobra,a 2 dni przed końcem śliczna,morze słońce woda przeźroczysta,można by tak spacerować cały dzień.a baletach już pisałem,mogę dodać że jesteśmy dziwnym fajnym wesołym narodem,ale patrząc na twarze osób tańczących:zero uśmiechu,toż to katastrofa,po co się bawią w takim razie,a całkiem nie rozumiem sytuacji gdzie piękna kobieta spaceruje,bawi się z paskudnym facetem,wręcz obskurnym czy brzydkim,przecież chyba aż tylu alfonsów czy sponsorów nie mamy w kraju,żeby to jeszcze było widać że jest szczęśliwa,a to guzik,idzie z nim patrzy za innymi,to ostatnie zresztą tyczy się większości kobiet w sanatoriach,siedzą z facetem a oglądają się za innymi,facet zaprasza kobietę na dancing przychodzi po nią,a potem bawi się z inną,jaja!!chyba jestem starej daty.
Co do wpisów wątków moich to nie miały nic wspólnego z moim pobytem,były po prostu konkretne pytania,tak więc Andrzeju55 nie rozczulaj się nade mną,ogólnie odpocząłem,poznałem ciekawych ludzi i o to chodzi.pojadłem lodów,kawy mrożonej,malyn z bita śmietaną.
Jest jedna najważniejsza sprawa z pobytu:poznałem Selene,super babkę,miłą,zawsze uśmiechniętą,towarzyską,znającą życie,umiejącą się zabawić,zabawić towarzystwo,nie obrażająco się na głupoty,naprawdę fajną kobietę,nawet umiała trafić do portu rybackiego,przez forum droga Seleno życzę Ci wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia!
inny temat to nasze PKP jazda koleją 13 godzin makabra,a kasa miliardy euro na przerobienie torów szybkie pociągi,niewykorzystana wróciła do Brukseli,katastrofa! pytam kto w naszym kraju rządzi finansami i organizacją!!
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Max, swoim oczom nie wierzę :!: Wyposażenie twojej walizki wskazywałoby na to, że jesteś...............kobietą :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: Ale desery ?......nie powiem ciekawe :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Max, te desery to chyba serwowane na specjalne indywidualne zamówienia- ale dlaczego z takim podpisem :?: :lol:
forumowicz

Alex jak dobrze że to tylko buziaczki :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Max 8-) bardzo dziękuję za tyle serdeczności i miłych słów z Twojej strony :oops: :oops: :oops: :D
W Twoim towarzystwie nie sposób się nudzić a uśmiech nie schodzi z twarzy :D
Moi drodzy będąc w towarzystwie MAX-a panie od swoich wielbicieli dostają bukiety róż a on sam... butelki markowych alkoholi :D
Johnnie Walker jest u mnie na przechowaniu i będzie czekała na następne z MAX-em spotkanie :lol:
forumowicz

No Selene, widzę że nieźle porządziliście. Nie ma to jak dobra zabawa :D :D :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

to jednak działo się ........
Nie na darmo Kołobrzeg można Nazwać Centrum -Sercem -Stolicą Życia Sanatoryjnego w Polsce
poniekąd zasługuje na to miano i niech tylko Szefowie Sanatoriów zwiększa limity dla..Polaków ograniczając ..cudzoziemców a zapewne tak bedzie!! :D
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

No no max widzę z załączonego zdjęcia że lubisz desery do possania :lol: nie zły pieszczoch z Ciebie :lol:
forumowicz

znasz faceta co nie lubi?
ODPOWIEDZ