Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam , 19 sierpnia zaczynam turnus w sanatorium - Augustów w Augustowie , może ktoś też się tam wybiera w tym terminie , a może ktoś tam był i powie jak tam jest . Pozdrawiam
Czyżby nikt z oglądających stronę nie wybierał się do Augustowa w tym terminie ? No cóż wygląda na to , że całe sanatorium będzie tylko do mojej dyspozycji
elka-64 pisze:Witam , 19 sierpnia zaczynam turnus w sanatorium - Augustów w Augustowie , może ktoś też się tam wybiera w tym terminie , a może ktoś tam był i powie jak tam jest . Pozdrawiam
Witam.Byłam 3 lata temu...w tym roku jadę własnie od 19ego sierpnia Pozdrawiam
elka-64 pisze:Witam , 19 sierpnia zaczynam turnus w sanatorium - Augustów w Augustowie , może ktoś też się tam wybiera w tym terminie , a może ktoś tam był i powie jak tam jest . Pozdrawiam
Witam.Byłam 3 lata temu...w tym roku jadę własnie od 19ego sierpnia Pozdrawiam
Witam . Miło kuracjuszka59 , że się też tam w tym czasie wybierasz co ja , miałam obawy ,ze sama tam będę Może przybliżysz mi jak tam jest . Pozdrawiam