Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andrzeju miejsce zmienione ( być może ? ) na Krynicę ze względów tzw. technicznych - konieczny jest dostęp do internetu , a Ustroń jest ubogi w tym temacie , a termin będę znała 5 lutego ( komisja - o zgrozo )
Przynajmniej jedno jest jasne, a co do komisji to spoko-wszystko będzie ok, dzisiaj to ja wymiękam z nocnych rozmówek i spadam, dobranoc wszystkim nocnym Markom
Witam, może Blondi po tej nocnej......rehabilitacji ze starszymi panami -średnia 55,ha,ha będzie miała jeszcze siłę na poklepanie w ..........klawiaturę w tym temacie
aco do mego pokrętnego wpisu
Kiedys mój zawodnik ,rzekł Trenerze byłem an imprezie same ..nastki na co jego kolego odpowiedział tak on był ,ale tam były nastki do ..100