Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No jak na dziadka staż zacny , ja również czekam z utęsknieniem kiedy babcią będę - choć me dzieciątka daleko są i nie spieszno im do .....obowiązków , ale myślę , że trudno sprostać Twoim konkurom będzie ................
Jestem Dziadkiem już od wielu lat, średnią wieku wymienioną powyżej już dawno......przekroczyłem, w związku z powyższym powinienem już dawno spać co niniejszym teraz czynię- chyba że rehabilitantka się odezwie to się jeszcze skuszę na słówko
Pisząc o stazu myslisz o...
pobytach w sanatoriach
czy też o innych ..stażach
Wszak kiedys wyjawiłem na forum...
wczesnie zaczołem i rownież chorowac a,że ..
Mam synowa juz lat 4,5 to tak się złozyło
Mlodzi pokonczyli studia , mieszkanie ,samochow i dopiero uszcześliwili Rodziców Wnukiem ,który to jest ROZPIESZCZANY przez Wszystkich aż mierzi mnie wkleic Jego Fotkę ,ale szanuję Prywatnosc małego..Jasia
Wiele znajomych twierdzi ,ze CUKIERECZEK
oj te rehabilitantki lub ta jedna rehabilitantka zapewne gdzieś wypoczywa. Miłej nocy wszytkim życzę. A szczęśliwym wnukom tylko pozazdrościć takich dziadków.