ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: barba »

nusia...to jak to jest?j Ja czekam już 27 miesięcy i też obiecują jesień :oops: który masz nr,w kolejce oczekujących???moż nas razem gdzieś wyślą :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam i bądzmy cierpliwe :P :kwiat:
bewe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 21:20
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: bewe »

barba pisze:nusia...to jak to jest?j Ja czekam już 27 miesięcy i też obiecują jesień :oops: który masz nr,w kolejce oczekujących???może nas razem gdzieś wyślą :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam i bądzmy cierpliwe :P :kwiat:
Dziewczyny teraz na "przydziale"piszą :czas oczekiwania 26m-c ale stan faktyczny to 30-32 miesiące.Ja jak dostałam skierowanie do Świnoujścia to czekałam 25 miesięcy a miałam napisane czas oczekiwania 20m-cy,obliczyłam sobie i wypadło mi na wrzesień :) a okazało się ,że wyjechałam w styczniu jak juz wcześniej pisałam z nr 2500 :shock: :shock: Teraz po rocznym"postoju" :lol: mam juz przydzielony od lutego"numerek"więc długo przyjdzie mi jeszcze czekać (mam ponad 102tysiące).Barba i Nusia życzę wam rychłego wyjazdu :kwiat:
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

Dziękuję pięknie!
Może być jesień, byle nie za mokra :D Słońce mi szkodzi, póki co, więc na letnim wyjeździe mi nie zależy. Zaordynowane lekarstwo skutkuje poparzeniami skóry i bólem głowy, więc słońce oglądam zza szyby :(
Pozdrawiam, a barbie życzę rychłego przydziału! :P
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :P u mnie dzisiaj czas się zatrzymał :oops: 0 nr ani w dół ani w górę :oops: ale się nie przejmuję.bo jak do 25 czerwca nic się nie wyjaśni ,to poprosimy o zwroty :lol: nie mam zamiaru w zimie tułać się przez całą polskę nad morze :P morze się uda coś przyspieszyć :P pozdrawiam
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19

Post autor: madzia »

A u mnie juuuz 7410,wiec kolejka sie przesuwa
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Trochę ;) to trwało , półmetek przekroczony 8-) wreszcie zmiana pozycji kolejkowej 49... i jakoś lepiej to wygląda :lol: :lol: :lol:
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :P zaglądam dzisiaj do przeglądarki a tu oczom nie wierzę :lol: :lol: zamiast Ustki mamy przydział do Duszniki zdrój san Jan Kazimierz od 4.08-25.08, :lol: :lol: i po co było tyle gadki przez panie z NFZ ,że nad morze trzeba tyle czekać,skoro przyznali zupełnie inną miejscowość???? mam tylko nadzieję,że sanatorium jest ok,bo dojazd okropny :P Jeśli ktoś był w tym sanatorium proszę o informacje :P pozdrawiam
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

barba -cóż życie jest pełne niespodzianek,a właściwie "ważniejsi " od nas je fundują :o .Mają "władzę" to "rządzą" i przydzielają.
U mnie w ciągu miesiąca spadło o 5341.
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
bewe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 21:20

Post autor: bewe »

barba pisze:Witam :P zaglądam dzisiaj do przeglądarki a tu oczom nie wierzę :lol: :lol: zamiast Ustki mamy przydział do Duszniki zdrój san Jan Kazimierz od 4.08-25.08, :lol: :lol: i po co było tyle gadki przez panie z NFZ ,że nad morze trzeba tyle czekać,skoro przyznali zupełnie inną miejscowość???? mam tylko nadzieję,że sanatorium jest ok,bo dojazd okropny :P Jeśli ktoś był w tym sanatorium proszę o informacje :P pozdrawiam
Barba Ustkę NFZ przydzielił ci podczas weryfikacji?bo mówiłas wczesniej ,że do Ustki masz jechać :o No to namieszali skoro teraz Duszniki Zdrój(widać to co piszą na weryfikacji jest niewiarygodne)A z czasem oczekiwania to tak jak przewidywałam około30 m-cy u Ciebie by wyszło 29 ;) ;) dojazd w te strony nie jest najlepszy ale zapewne wszystko będzie ok czego wam zyczę(pisałas ,ze z kolezanka jedziesz).Mimo przydziału będziesz chyba do"nas"zaglądać,a po powrocie zdasz relację na gorąco :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Barba gratuluję :) pozmieniali :roll: miejsce ale termin masz wyśmienity , środek lata :) lepsze to niż prognozowana przez panie z NFZ jesień , często deszczowa .Jedziesz z koleżanką więc już masz towarzystwo na spacerki w pięknym terenie , bo Kotlina Kłodzka to bardzo ładne tereny :roll: W dziale Miejscowości uzdrowiskowe Zbigniew zamieścił linki do zdjęć z Dusznik i okolicy, http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... 21&t=10365 polecam pooglądać . Jeszcze raz gratuluję i tylko słonecznej pogody życzę :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ