KOGA- Szpital Uzdrowiskowy nr II w Kudowie Zdrój
- netwoman
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 maja 2013 12:23
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: KOGA- Szpital Uzdrowiskowy nr II w Kudowie Zdrój
- netwoman

Re: KOGA- Szpital Uzdrowiskowy nr II w Kudowaie Zdrój
Kiedy jedziesz ?
Pozdrowienia od starszej koleżanki
Witaj!Joannaa pisze:Na dzień dzisiejszy mam mieszane uczucia i jestem nieco przerażona tak długim pobytem. Od wielu osób slyszalam że bardzo fajna miejscowość. Ale czy będzie tam miała co robić 25-latka?
Byłam w Kudowie kilka razy i polecam Kudowa i okolice są tak urokliwym miejscem,że nie będzie Ci się chciało wracać jest tyle ciekawych miejsc do zwiedzania,Myślę,że pozytywne nastawienie wystarczy i będzie fajnie
Życzę miłego pobytu i po powrocie napisz jak było.
Pozdrawiam
Re: KOGA- Szpital Uzdrowiskowy nr II w Kudowaie Zdrój
Jadę już w ten wtorek...netwoman pisze:Od rana zabiegi, po obiedzie spacer i leniuchowanie. Myślę, że trochę młodzieży spotkasz, przecież nie tylko Ty się rehabilitujesz
Kiedy jedziesz ?
Pozdrowienia od starszej koleżanki
A powiedzcie mi w ogóle jak tam z warunkami? Pokoje po renowacji? I co ze sprawami pralka i żelazko?
Pozdrawiam
-
Ania123456
- Na forum od: 06 sie 2014 11:54
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 10
W sanatorium KOGA byłam miesiąc czasu. Bardzo mi się nie podobało. Pokoje są brudne, nawet po wizycie Pani sprzątaczki, która wszystkie brudy zamiata pod łóżko. Często brakuje także podstawowych rzeczy takich jak np. papier toaletowy. Jedzenie jest okropne, robione byle jak. Potrawy są niedogotowane, czasem wręcz surowe. Opieka medyczna jest na bardzo niskim poziomie. Pielęgniarki, które tam pracują pomagają kuracjuszom, bo muszą. Czasem wręcz nie chcą udzielić pomocy, a jeśli już to robią to na bardzo niskim poziomie. Ogólnie mówiąc, nie polecam tego sanatorium, gdyż jest to tylko męczarnia, a nie odpoczynek i rehabilitacja.
- netwoman

-
forumowicz