Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich.W tym terminie wyjeżdżam do tego sanatorium,czy ktoś z forumowiczów też się tam wybiera.Jeśli tak to odezwijcie się,może ktoś wie jak tam jest.
Przejrzyj tematy bo w tym terminie lub zazębiającym się w innych sanatoriach zgłaszali się ludzie a to już możliwość nawiązania nowych znajomości i wspólnej zabawy. Powodzenia.
Proponuję przeczytać wpis z 03.06 temat: Ocena sanatorium MSWiA w Kołobrzegu". Musisz uzbroić się podczas przyjęcia w cierpliwość stania dłuższy czas w kilku kolejkach, a o obsłudze w trakcie przyjęć nie wspomnę. Byłem również w tym sanatorium i w pełni potwierdzam opinie zawarte przez Basie69.Sanatorium obecnie jest częściowo remontowane.
Czytam wszystko co się da na temat tego sanatorium,i na innych portalach też.Opinie jak zawsze są podzielone,jedni zadowoleni inni nie.W innych sanatoriach jeśli w jednym czasie przyjeżdża duża grupa osób to niestety też trzeba odstać co swoje.Zawsze staram się jechać jak najwcześniej,to nie ma jeszcze tłumów.
Myślałam że ktoś się odezwie kto jest w tym czasie lub dopiero wrócił z tego sanatorium,jestem ciekawa jak tam jest już po przyjęciu,jak jest z zabiegami,no i ogólnie wszystko.Czekam też że ktoś się odezwie kto jedzie w tym samym czasie co ja,ale na razie cisza w tym temacie,chyba nikt się nie wybiera.
Maria K. Jak pisałem swoje trzeba odstać nawet kilka godzin licząc od przyjęcia w recepcji, do dietetyczki, pielęgniarki i lekarza a klucza od pokoju nie zawsze od razu dostaniesz. Możesz czekać nawet i do godz. 12.00 bez względu o której godzinie przyjedziesz. Ja czekałem i stałem w kolejkach od 7.30 do 12.00. Więc życzę pogody ducha i cierpliwości. A co do pokoi to jeżeli jedziesz z NFZ to raczej o jedynce czy pokoju dwuosobowym zapomnij, chyba że masz jakieś szczególne względy. Pokoje trzyosobowe są raczej skromne, mała szafa na odzież a co do zabiegów to narzekać nie ma co. Zabiegi są od 7.00 i nawet do wieczora.
Parę osób radzi żeby być przed 6 rano,wtedy prawdopodobnie nie ma jeszcze kolejek i szybko to idzie.Co do pokoju to jadę z mężem więc chyba dadzą nam dwójkę,czytałam że tak się należy.