Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
sabe50 pisze:
1.---05.06.- POLSKA : IRAN /liga światowa/
2.---06.06.- Juventus Turyn - FC Barcelona / liga mistrzów/
3.---07.06.- LECH POZNAŃ - WISŁA KRAKÓW /mistrzostwa Polski/
1. 3:2
2. 0:0
3. 1:1
Jeśli nie może być remisów, to stawiam: na Juve. Uwielbiam niespodzianki, bo wtedy to jest sport przez duże "S"
Tak, zgadza się ale niewiele wiem w tym temacie. Na pewno są lepsze od Ukrainek, chyba kilka lat temu, na MŚ były tuż za podium. Pewnie wygrają czego im życzę.
Co do zagranicznej piłki się nie wypowiadam...bo nie mam faworyta jest mi on zupełnie obojętny...ale niech wygra lepszy
na mecz Polska - Iran stawiam .......3 do 2..dla Polski