lwigród

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
amariaz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2011 13:38

lwigród

Post autor: amariaz »

Witajcie kuracjusze .
Kto był w LWIGRODZIE w Kudowie Zdroju ???
Proszę podzielcie się wrażeniami . Wybieram się 10.08.2015 . Pierwszy mój pobyt w Kudowie . Może kogoś zabrać z okolic Wrocławia ??? :) :)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: lwigród

Post autor: sztani »

Witaj zerknij na opinie kuracjuszy jest tego trochę . Wpisz w prawym górnym rogu (lupka) nazwę sanatorium). Swoją drogą dlaczego nie dopisałeś daty wyjazdu w tytule. Pozdrawiam . myślę ,że uczyni to już Admin :)
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: sabe50 »

Witam - mała korekta - Lwigród jest w Krynicy Zdrój a nie w Kudowie - wróciłem z Lwigrodu 01.12.2014 po 3-tyg. pobycie - pytaj
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witaj Sebe 50 opisz nam Lwigród w Krynicy w dziale oceniam sanatorium będzie przydatne dla następnych wyjeżdzających prosimy
Każda informacja cenna pozdrawiam :) :kwiat:
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

OK tylko napiszcie co chcecie wiedzieć konkretnie,jeśli będę wiedział to napiszę - jest masę aktualnych informacji informacji na forum dotyczących Krynicy i Lwigrodu więc nie chcę się powtarzać
forumowicz

Post autor: forumowicz »

sabe50
Pisz śmiało. No to co, że powtórzysz to, co ktoś kiedyś napisał? Przecież możecie mieć podobną opinię, prawda? Dawaj :!:
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to tak.Byłem w okresie prawie zimowym, więc wszystko wyglądało pewnie gorzej niż w innych porach.a szczególnie że przez 2/3 pobytu była kiepska pogoda.Co do zabawy to byłem w Hawanie-może być i w Continentalu,też może być.Zaznaczam że nie jestem koneserem potańcówek.Uwaga na pracujące tam dziewczyny,facet ze stolika obok zapłacił 7 stówek ale siedziały z nim 2 dziewczyny.Co do samego Lwigrodu.Piękny budynek,ładne pokoje,2 windy, w tym jedna zabytkowa która startuje z 1 piętra.Ciąg dalszy nastąpi bo muszę wyskoczyć na chwilę.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Przeniosłem do "oceń sanatorium" gdyż główna prośba dotyczy opinii o tym ośrodku.
W sprawie propozycji wyjazdu proszę pisać w oddzielnym wątku i nie mieszać z opiniami.
ODPOWIEDZ