Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W poniedziałek idę do biblioteki z książkami do wymiany i .....z kartką z wynotowanymi tytułami mam nadzieję,że coś z tej kartki będzie dostępne ale mam fajnie
pozdrawiam zza książki
to superowo,
tylko tak myślę czy Sztani nas nie opiórkuje za te tytuły , jako , że miały być z założenia cytaty z książek . Jakby co to pewnie napisze : aut
Sztani na kobiety nie podnosi głosu....to dżentelmen w każdym calu.Sam skorzysta z informacji,a cytatów przybędzie.
Stasiu pozdrawiamy i....poprawimy się....tylko cytaty....
"Miłość sprawia, że widzisz piękno tam, gdzie przedtem widziałeś brzydotę. Będziesz czuł w sobie jasność i szczęście, nie wiedząc, skąd się wzięły. Będziesz podziwiał to, co wcześniej ignorowałeś. W oczach kochanej osoby dostrzeżesz odbicie swoich własnych uczuć, własnych nadziei i pożądań, będziesz po prostu szczęśliwy przebywając z tą osobą. Nawet jej nie dotykając będziesz czuł jej ciepło, ona będzie wypełniać wszystkie twoje myśli."
Cytat z książki Virginii C. Andrews pt. "Kto wiatr sieje..."
" Rozwiń swój żagiel i płyń, bez względu na to, czy twój życiowy kurs biegnie z wiatrem, czy pod wiatr. Za siebie oglądaj się tylko po to, aby zapamiętać, jakich błędów nie popełniać . I nigdy nie rezygnuj z siebie, bo kiedyś będziesz tego gorzko żałować "
„Są tacy, co okradną nawet wiejski kościółek. I są tacy, co oddadzą ostatni grosz dla chorego. Jak wiem, że są ci drudzy, to się nie boję tych pierwszych”
Małgorzata Musierowicz, „Język Trolli”